Sztárok

Dallos Bogi reggel az ágyban is mosolyogva indított – az x-faktoros beengedte a kamerát a lakásába

Tartott attól Dallos Bogi, hogyan fogadják majd őt a nézők, de a lelkesedése és az érdekélődése átjött az X-Faktor első adásában. Azt is lelkesen mutatta meg, hogyan készült a produkcióra.

Hétvégén elindult az X-Faktor 2019-es évada, és ismét hozta a tőle megszokott sikert. Kolosi Péter úgy fogalmazott, hogy ez a műsor az RTL Magyarország állócsillaga, ami az adatok szerint erősen kezdett szombaton, a 19-49 év közöttiek esetében a hét legnézettebb műsora lett. A tehetségkutató új zsűritagja, Dallos Bogi már az első adásban bizonyított, pedig tartott attól, hogyan fogadják majd el a zsűriben ülő kollégái és a nézők. 

„Ez a műsor egy mérföldkő az életemben és a karrieremben, nagyon lelkes vagyok. Mindegyik rész izgalmas, a válogató, a tábor és majd a mentorkodás is. Azért van bennem egy kis félelem is, hogy miként reagálnak majd rám az emberek” – mondta az nlc.-nek Dallos Bogi a válogatók forgatása után

Dallos Bogi - fotó: Rácz Tomi

Dallos Bogi az X-Faktor mentoraként vett részt az RTL Magyarország sajtótájékoztatóján nyáron (Fotó: Rácz Tomi)

Az énekesnő most szívesen megmutatta azt is, hogyan készült fel a válogatóra, milyen volt egy napja abban az időszakban, amikor egész nap forgattak. 

Dallos Bogi az ágyba is magával vitte a kamerát és azzal is feküdt le aludni a fárasztó nap után: 

Amit nagyon szeretünk benne, hogy természetes szépség, aki vidáman mosolyog smink nélkül is a kamerába, és nincs semmi mű rajta. Ezt hozza az X-Faktor válogatón is. 

Dallos Bogi #wokeuplikethis

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top