Sztárok

Vajtó Lajos hazugnak nevezte Istenes Bencét, a műsorvezető el akarta hagyni a villát

Vajtó Lajos nem tud túllépni a sérelmein, durván lehordta Istenes Bencét és Hornyák Ádámot.

Mint arról mi is beszámoltunk, Vajtó Lajosnál elpattant valami, amikor a Nyerő Páros hétfői részében Istenes Bence és Hornyák Ádám taktika szerint döntött. Az üzletember úgy véli, megalázták a feleségét a fiúk, amit személyes sérelemként kezel. Ezen nem tudott túllépni, így amikor Sebestyén Balázs rákérdezett, elmondta, hogy ez neki nagyon rosszul esett, egyúttal hazugnak nevezte Bencét, Ádámra pedig annyit mondott, hogy ő nem az a szint.

A fiúk próbáltak békülni Fésűs Nelly férjével, de ő nem engedett. A csúcspont az esti vacsorán volt, amikor mindenki csendben evett, érezhető volt a feszültség, mégsem lépett elő senki, hogy ezt a nézeteltérést meg kellene beszélni. Istenes Bence felállt, és a szobába menet azt mondta Adélnak, hogy nem akar tovább a villában tartózkodni.

Később aztán megenyhült, megbeszélték a dolgot Fluorékkal és Ádámékkal – végül arra jutottak, hogy Lajosékat ki kell szavazni, mert nem bírnak tovább egy légtérben lenni velük. Eközben a Vajtó és a Sárközi család szövetkezett, hiszen jól tudják, hogy a másik három páros összezár, ezért csak úgy lehet esélyük, hogy felépítik a bizalmat egymás között.

Te mit gondolsz Lajos kirohanásáról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top