Sztárok

Puskás Petinek megvan a véleménye utolsó csapata kieséséről

Puskás Peti utolsó csapata is kiesett a versenyből szombaton.

A 2019-es X-Faktor első élőshow-jából négyen, a második adásból pedig ketten estek ki. Puskás Peti szombaton az összes zenekarát elvesztette azzal, hogy a Take 3 is búcsúzott a versenyből. A mentor lelkiismerete tiszta, hiszen mindent megtett a versenyzőiért, azonban maradt benne hiányérzet, ezt pedig egy posztban osztotta meg. 

„Sajnos véget ért a verseny az utolsó csapatnak is… Kemény 3 hónapon vagyunk túl a lányokkal, ahol egészen csodás változáson mentek keresztül. Sokszor tapasztalom a fiatal generáción, hogy nagyon gyorsan elmegy a kedvük, ha kihívás van, feladnak álmokat már az első akadálynál. Én az okát abban látom, hogy feldolgozhatatlan az információmennyiség és az élet tempója, amiben élnek. Sikeres emberek sikeres pillanatait követik, lájkolják, tekintik példának nap mint nap. Mindent akarnak és most azonnal. Ám a sikeres pillanatok mögött rengeteg munka és verejték bújik meg. Úgy érzem, a kezdeti nehézségek után, a kislányaim megértették az elmúlt hetekben, mi kell ahhoz, hogy elérjék álmaikat: rengeteg szorgalom, önmagunk folyamatos újraértékelése, egymás töretlen segítése, megértése, elfogadása, sok-sok áldozat és hit a közös cél elérése érdekében. A lányok bizonyították, hogy ez igenis megvalósítható ilyen rövid idő alatt is. Büszke vagyok rátok” – írta a közösségi oldalán Puskás Peti, aki először szerepelt a műsorban úgy, hogy már kiderült, Dallos Bogi a barátnője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top