Sztárok

Katalin hercegné gyerekeinek idei legcukibb pillanatai – fotók

Bárhol jelennek meg, biztos, hogy ellopják a show-t. Katalin hercegné és Vilmos herceg három gyerekével nem tudnak betelni a fotósok sem.

Vilmos herceg és Katalin hercegné cuki gyerekeitől folyamatosan olvadozik a net. Bármilyen képet is tesz közzé róluk a hercegi pár vagy a média, egyből lázba jönnek a rajongók. Hol a grimaszoló György, hol a kétfogú Lajos, hol pedig a huncutul integető Sarolta a netezők aktuális kedvence.

Lássuk, idén mely fotók rabolták el különösen a rajongók szívét!

Katalin hercegné gyerekei avatták fel májusban azt kertrészt, amit Vilmos herceg felesége tervezett a Chelsea-i Virágkiállításra. Imádták édesanyjuk alkotását. Lajos, György és Sarolta tündérien belakták a kertet, órákig játszottak a minikalandparkban. Hintáztak, lógatták a lábukat a kerti vízesésbe és szaladgáltak önfeledten.

A királyi regatta augusztusi jótékonysági vitorlásversenyén a szüleiket elkísérő György herceget és Sarolta hercegnő voltak a sztárok. A kapitánysapkában feszítő kis trónörökös egyből reflektorfénybe került.

György herceg jól viseli a parádékat és a figyelmet (Fotó: Chris Jackson / Getty Images)

De a bámészkodókra nyelvet nyújtogató kishúga is imádni való volt. Sarolta viselkedéséről sokat cikkezett a brit sajtó.

Sarolta hercegnő mindig meglepi az embereket (Fotó: Samir Hussein / WireImage – Getty Images)

Az idei jótékonysági lovaspólómeccsen a kis Lajos herceg mindenkit levett a lábáról: hol a pályára próbált bemászni, hol pedig anyukája napszemüvegével játszott. György herceg és Sarolta hercegnő pedig hozták a formájukat: elevenek voltak, édesanyjuk nem győzött figyelni rájuk.

Fotó: Samir Hussein / WireImage – Getty Images

Lajos herceg sokkal elevenebb a testvéreinél, Katalin pedig nagyon rutinosan kezeli a kisfia akaratosságát.

Lajos herceg az anyja napszemüvegével játszott (Fotó: Max Mumby / Indigo/Getty Images)

II. Erzsébet születésnapi ünnepségén Sarolta hercegnő integetése és Lajos herceg grimaszolása lopta el a show-t, még az erkélyen álló családtagok sem bírták ki nevetés nélkül azt, amit Katalin hercegné két nagyobbik gyereke adott elő a légiparádé alatt.

Lajos herceg, György herceg és Sarolta hercegnő idén nagyon viselkedtek a nyári ünnepségen (Fotó: Chris Jackson / Getty Images)

Sarolta hercegnő igazán tüneményes volt az iskolai uniformisában, szülei és bátyja kísérték el az első tanítási napon.

Fotó: Aaron Chown – WPA Pool / Getty Images

Az áprilisban szülinapozó Lajos herceg két foggal is rendkívül cuki.

György hercegnél pedig nincs lelkesebb focidrukker. A Norwich City – Aston Villa FC mérkőzésen nagyon kitett magáért szurkolásban.

Fotó: Stephen Pond / Getty Images

Kiemelt kép: Max Mumby / Indigo / Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top