Sztárok

Pink és 3 éves kisfia is elkapta a koronavírust

Megfertőződött a koronavírussal Pink és a 3 éves kisfia, de már meggyógyultak. Az énekesnő komoly összeget adományozott a járvány elleni küzdelemre.

Az Instagramján jelentette be Pink, hogy ő és a három éves kisfia is elkapta a koronavírust.

Az énekesnő azt írta, hogy két héttel ezelőtt vették észre magukon a fertőzés tüneteit, és pozitív lett a tesztjük. A családja eddig is önkéntes karanténban volt, amit továbbra is betartottak. Pár napja újra elvégezték rajtuk a tesztet, ami mindkettőjüknél negatív lett.

A fertőzése kapcsán Pink az Egyesült Államok járványügyi intézkedéseiről is írt. Hatalmas hibának nevezi, hogy a kormány nem ad lehetőséget a széles körű tesztelésre. Szerinte a vírus komoly és valódi fenyegetést jelent, fiatalt és időset, gazdagot és szegényt egyaránt érint.

Bejelentette azt is, hogy félmillió dollárt adományoz a philadelphiai Temple Egyetem alapítványának édesanyja tiszteletére, aki 18 évig dolgozott az intézmény szívátültetési részlegén. További félmillió dollárt pedig a Los Angeles koronavírus elleni védekezési alapjának ad.

Emellett köszönetet mondott az egészségügyi dolgozóknak a munkájukért, és mindenkit arra kér, hogy maradjon otthon.

(Kiemelt kép: Valerie Macon / AFP)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top