Sztárok

Feleségek luxuskivitelben 3.: nagy a konfliktus a két új szereplő között

Április 20-án indul a Feleségek luxuskivitelben harmadik évada, de máris folyik a cicaharc, méghozzá Nagy Noémi és Molnár Nikolett között.

Most már tényleg csak pár nap, és indul a Feleségek luxuskivitelben következő évada a VIASAT3-on. Nemcsak a régi szereplők közül térnek vissza többen, hanem bővült is a csapat. Smaltig Dalma már nem szerepel ebben az évadban, viszont az óriási népszerűségnek örvendő Köllő Babett, Polgár Tünde és Csősz Bogi is igent mondott a folytatásra, ahogy feltűnik Yvonne Dederick, valamint Vasvári Vivien is.

A két új szereplő, Nagy Noémi és Molnár Nikolett karaktere elsőre nagyon hasonlónak tűnik: egyikük sem házas, és mindketten sikeres üzletasszonyok, de a látszat csal! Mint kiderült, régóta van közöttük egy konfliktus, méghozzá egy táska miatt.

A videóra kattintva megtudhatod, mi ennek a bizonyos táskának a története: a Koós Réka exférjével összejövő Nagy Noémi mesélte el Köllő Babettnek.

(Nyitó kép: Nagy Noémi/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top