Sztárok

Óriásit zuhant Aurelio, edzés közben érte baleset a valóságshow-hőst

Aurelio videóra vette a bakit, meg akarta nevettetni a követőit.

Aurelio egy ideje Baján él az édesanyjával, a bírósági ügye és az ártatlanságának bizonyítása ugyanis sok pénzt felemészt. „Nem érdekel, ha a gatyám is rámegy, mindent megteszek, hogy felmentsenek. A magánnyomozót már megérte megfizetni, olyan információkkal állt elő, amik az ügyet egy teljesen más irányba vihetik el. Hiszek benne, hogy ennek köszönhetően felmentenek majd, próbálok pozitív és bizakodó maradni” – mesélte Aurelio, akinek a pénze és a barátai száma is gyorsan fogy

A valóságshow-hős mégis megpróbálja a pozitív oldalát nézni az elmúlt időszaknak, így a szabadidejében igyekszik minél többet edzeni. Erről egy videót is megosztott, ami viszont nem úgy sikerült, ahogy gondolta. Aurelio ugyanis óriásit esett, de szerencsére könnyen megúszta.

„Szar a kedved? Tessék! Életem esése, estem már el tv-ben nem egyszer, de b*zmeg, hogy edzés közben IS. Természetesen egy egoista, magamutogató, edzős videó akart lenni, hát ez lett belőle. Maradj otthon. Ott is történik mindig valami. Tegnap mondjuk viccesebb volt. Ma nem tudom behajlítani a térdem! (belém állt a csavar) Vigyázz magadra otthon is!” – írja a közösségi oldalán Aurelio Caversaccio.

Olvass még Aurelióról az nlc.-n:

Aurelio Caversaccio

Aurelio Caversaccio (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top