Sztárok

Bálint gazda elképesztően aktív a közösségi oldalán, és ez imádni való

Az életszeretet, ami Báint Györgyből árad magával ragad mindenkit. Nála kevés aktívabb ismert embert találsz a közösségi oldalon, és a bejegyzései rendre sikert aratnak.

Arról korábban mesélt Bálint György, hogy hehezen viseli a karantént, de a családja elővigyázatosságból nem engedi utcára. 

„Éppen a szőlőt metszem, kihasználom a jó időt. A karantén nélkül is sokan mondták, hogy pihenjek többet, de nem tudok. Már reggel a számítógépnél ülök, válaszolok a levelekre. Ezt most is megtehetem mindennap, de az utcára nem engednek a szeretteim, az unokáimtól és a dédunokáimtól is el vagyok tiltva” – mesélte még márciusban Bálint gazda, aki saját bevallása szerint nem tűrte jól a bezártságot.

Báint György, azaz Bálint gazda mindig mosolygós

Bálint gazda, azaz Bálint György életszeretete közismert (Fotó: Smagpictures.com / Zoltán Nagy)

Ahogy akkor mondta, az idejét szereti kihasználni, és nem csak levelekre válaszol, de nagyon aktív Facebokk felhasználó is. Nem ritka, hogy napjában akár 15-18 bejegyzést is közzétesz, rendre hasznos információkat olykor megfűszerezi ilyen kis családi képekkel. 

Bálint György anyák napján régi képpel nosztalgiázott: 

Amikor például néhány hete ennyit írt ki a fotójához: “Karanténkertészkedés – még tanulom a kifejezést. Megérkeztek a palánták, melyek csak arra várnak, hogy kiültessem őket a kertbe” – ezzel Bálint György 10 ezer lájkot zsebelt be, és teljesen értjük, miért. 

Balint gazda, azaz Bálint György karanténkertészkedik

Balint gazda, azaz Bálint György karanténkertészkedik (Fotó: Facebook/Bálint gazda)

Ezt is felülmúlta az, amikor megköszönte a névnapi jókívánságokat, itt 34 ezrenél is több lájk gyűlt össze és több ezren írtak kedves sorokat az ország kertészének. 

A 100 éves Bálint György nem tud olyat tenni, amiért ne szeretnék: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top