Sztárok

Demcsák Zsuzsa férje egy dologhoz nem tud hozzászokni Magyarországon

Demcsák Zsuzsa elárulta, mi az, ami férjét minden egyes alkalommal meglepi, mióta Magyarországon él.
Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa nem is olyan rég az nlc.hu Instagram live vendége volt férjével, Krishannal együtt. Rengeteg olvasói kérdésre adtak választ az interjúban, és többek között elárulták: szeretnék maguk mögött hagyni az elmúlt hónapok kálváriáját, és már csak a jelenre és a jövőre szeretnének koncentrálni.

A változás szellemében Demcsák Zsuzsa a közelmúltban a haját is levágatta, most pedig férjéről tett ki egy friss bejegyzést. A posztban a műsorvezető elmondta, a magyar közlekedési kultúra még most is szokatlan Krishan számára, képtelen elhinni, hogy tényleg átengedik a zebrán. Ez ugyanis Indiában egyáltalán nem szokás.

„Megszokta az ízeket, a színeket, a nyelvet, a szokásokat. Imádja az időjárást, a nyugalmat, a csendet. Egy valamihez nem szokott csak hozzá. Még mindig hihetetlen neki, hogy átengedik a zebrán gyalogosként. Egy újabb ok, hogy büszke legyek a magyarokra” – írta Demcsák Zsuzsa.

Tudj meg még többet Demcsák Zsuzsáról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top