Sztárok

Kovács Kati egy képen a férjével – ritkán látott párjáról mesélt az énekesnő

Kovács Kati 25 éve él boldog házasságban.

Kovács Kati nagyon ritkán oszt meg bármit is a magánéletéről, a Story magazinban azonban még egy fotón is megmutatta a férjét, akivel 25 éve él boldog házasságban. Az énekesnő szerint a kapcsolatuk nagyon harmonikus, sok időt töltenek együtt és egyezik a világlátásuk. Elárulta, annak idején hogy ismerkedtek meg és szerettek egymásba.

,,Egy kapcsolat motorja a bizalom, a szeretet, a tolerancia, és tudni kell bocsánatot kérni. Egy házasság csapatmunka, az összetartás és az odafigyelés elengedhetetlen, és persze a vonzalomról se feledkezzünk meg: a párom nagyon jóképű, és a hangját is imádom!” – részletezte a lapnak Kovács Kati, aki egy teniszpályán ismerte meg szerelmét.

,,Mielőtt megismerkedtünk, fogalma sem volt a zenéről, a sportnak élt, teniszező volt. A sportpályán véletlenül találkoztunk, odajártam játszani, ahol ő igazolt játékos volt. Edzések után gyakran összejártunk, egy nagyobb társasággal, és hamar észrevettük, hogy hasonló a gondolkodásunk, a világlátásunk. Akkor szerettem bele, amikor találtunk egy kiscicát az úton, és visszavitte a gazdájához. Ezt követően is folyton lenyűgözött. Az első randevúink egyikén az autóban ültünk, amikor a zebránál egy idős néni tétován álldogált. Ő kiugrott a kocsiból, és átkísérte a hölgyet az úttesten. Akkor azt gondoltam magamban: ’Ilyen férfira vágyom.’ Annyira helyén van az értékrendje!” – áradozott az énekesnő.

További részletek a Storyban:

Story magazin

Story magazin

Olvass még Kovács Katiról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top