nlc.hu
Sztárok

Kiírtak két fontos szereplőt a Barátok köztből

Két kulcsszereplő nélkül folytatódott a Barátok közt forgatása

A koronavírus-járvány miatt távoztak a Mátyás király térről, de nem végleg.
barátok közt logo

Április végén – másfél hónap kényszerszünet után, teszt jelleggel – újraindult a Barátok közt forgatása. A rendkívüli óvintézkedéssekkel és különleges körülmények között készült, első ilyen epizód ma este kerül képernyőre. A leállás alatt a forgatókönyveket az összes olyan helyen át kellett dolgozni, ahol nagy ölelkezés vagy egyéb fizikai érintkezés volt írva.

A vírushelyzet miatt ideiglenesen két fontos főszereplőt ki kellett írni a szériából – értesült a SorozatWiki. Ideiglenesen távozott a Mátyás király térről a Vili bácsi alakító Várkonyi András és a Bözsi nénit játszó Szilágyi Zsuzsa, mivel mindketten veszélyeztetett korban vannak és több krónikus betegségük is volt már. A forgatókönyv szerint hosszabb időre elutaztak a Mátyás király. Amint a vírushelyzet tovább mérséklődik, vissza fognak térni a sorozatba, addig is rendszeresen be fognak jelentkezni videóchaten és telefonon a szappanoperába.

Olvass még Barátok közt-szereplőkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top