nlc.hu
Sztárok
Frajt Edit visszatér

Frajt Edit öt év után visszatér a színpadra – emlékszel még, hogy nézett ki a Szomszédokban?

Frajt Edit öt éve játszott utoljára színpadon, most egy klasszikus darabban tér vissza.

Frajt Edit a Szomszédok Júliájaként vált országszerte ismertté, de a sorozaton kívül rengeteg színdarabban is játszott. Öt évvel ezelőtt önként vonult vissza a színjátszástól, állítása szerint egy kis pihenésre volt szüksége. Hamarosan azonban visszatér, hiszen a közelmúltban távozó Bordán Irén helyett csatlakozott az egyik leghíresebb magyar regény, A kőszívű ember fiai színpadi feldolgozásához az Újszínházba – írja a Bors.

,,Öt éve léptem utoljára színpadra a Körúti Színház tagjaként, ami egy utazótársulat volt. Évekig állandóan utaztam keresztbe-kasul az országban, ami egy idő után már nagyon fárasztó volt sajnos, ezért döntöttem a színpadtól való visszavonulás mellett. Azóta vállaltam pár, a színészettel kapcsolatos munkát, leginkább szinkronszerepeket, ami most kissé háttérbe szorult, mivel nagyon lassan és különleges biztonsági körülmények között tudtunk csak dolgozni a koronavírus-járvány miatt. Az Újszínházban már kétszer próbáltam, elképesztő élmény volt újra a világot jelentő deszkákra állni régi kedves kollégákkal és a színház ifjú titánjaival. Hogy várnak-e rám itt új szerepek, az még a jövő kérdése, de már nagyon várom a szeptember 27-i debütálásomat” – mesélte a lapnak Frajt Edit.

A színésznő gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint 10-15 évvel ezelőtt, az idő múlása is jól áll neki.

Frajt Edit öt év után visszatér a színpadra - emlékszel még, hogy nézett ki a Szomszédokban?

De emlékszel, hogy nézett ki a sorozat idején?

Frajt Edit népszerű karakter volt a Szomszédokban (Fotó: Smagpix)

Frajt Edit népszerű karakter volt a Szomszédokban (Fotó: Smagpix)

Még több fotó Frajt Editről a Szomszédokból:

Megnézem
Összes kép (3)

Olvass még nagy visszatérőkről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top