nlc.hu
Sztárok

73 éves lett Kamilla hercegné

Vilmos és Katalin nagyon vidám képpel köszöntötte a 73 éves Kamilla hercegnét

Két kivételesen vidám fotóval ünnepelték a 73 éves Kamilla hercegnét.
Kamilla hercegné 73 éves lett

Július 17-én, vagyis ma ünnepli 73. születésnapját Kamilla cornwalli hercegné. Ezen a napon pedig a királyi család többi tagja is felköszöntötte Károly herceg feleségét. Az elsők között volt Vilmos herceg és Katalin, akik eddig nem látott, nagyon vidám fotóval kívánták a lehető legnagyobb boldogságot a szülinapos hercegnének.  Sokan szeretik gonosz nőnek beállítani Kamillát, de erről nincsen szó. Kamilla remek kapcsolatot ápol Katalinnal. Sok okból egyedülálló a kapcsolatuk, hiszen egyszer mindketten királynék lesznek. Gyakran jelennek meg közösen hivatalos eseményeken, és a beszélgetéseik során mindig tele van mosollyal az arcuk.

De Vilmosékon kívül II. Erzsébet hivatalos Instagram oldalán is felköszöntötték a hercegnét. Kamilla egy csendes, kis szertartáson ment feleségül Károly herceghez 2005-ben. Az esküvő után a házaspár is meglepődött, hogy mennyien gyűltek össze a környező utcákban. Ez volt az a pont, ahol érezhetően Kamilla megítélése megváltozott az emberekben. A trónörökös és új felesége pedig kiment a tömeghez, és akivel csak tudtak kezet fogtak, csak ezt követően mentek a családi ebédre. Kamilla az elmúlt 15 évben panasz nélkül tűrte az őt ért kritikákat, a személyeskedő véleményeket, a hazugságokat. Csinálta a dolgát, képviselte a királyi családot, és 73 évesen is aktívan dolgozik. 

Koronások:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top