nlc.hu
Sztárok

A vártnál hamarabb befejeződik a MasterChef VIP 2

A vártnál sokkal hamarabb befejeződik a MasterChef VIP új évada

Az első évad alapján azt lehetett várni, hogy a MasterChef VIP második szériája is 30 adásból áll majd, de kiderült, hogy sokkal rövidebb lesz.
MasterChef VIP 2. évad

A MasterChef VIP első évada 2018. augusztusában mutatkozott be a TV2-n, és 30 részen keresztül zajlott a magyar celebek közötti főzőverseny. Az idén augusztus 3-án indult második széria esetében is hasonlóan hosszú évadra lehetett számítani, de kiderült, hogy sokkal rövidebb lesz.

A SorozatWiki azt írja, hogy a gasztro-reality műsorvezetője, Ördög Nóra hétfőn meglepő információt osztott meg a nézőkkel: a MasterChef VIP második évada a vártnál sokkal hamarabb, csupán 10 adás után véget ér.

A TV2 hivatalos tévéműsorában is látható már, hogy a főzőműsor második évada tényleg befejeződik augusztus 14-én, jövő pénteken. A blog megjegyzi azt is, hogy az új műsor katasztrofális nézettséggel indított, és azóta is gyenge számokat produkál, így a TV2 Csoport valószínűleg nem bánja, hogy ilyen kevés epizódot forgattak belőle.

(Kiemelt kép: TV2)

Ez történt eddig a MasterChef VIP második évadában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top