nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi és Peller Mariann ezt gondolják a bikinis képek

Szabó Zsófnak és Peller Mariann-nak megvan a véleménye a bikinis fotóikról

Egy új mozgalom kapcsán került szóba, ki mit gondol a biknis fotókról. Szabó Zsófi is elmondta a véleményét.

Egy új mozgalom, a #medbikini kapcsán kezdtek el a Reggeli vendégei és műsorvezetői arról beszélgetni, ők megmutatnák-e a bikinis fotójukat. 

Szabó Zsófi és Peller Mariann is remek formában van (Fotó: Instagram)

Szabó Zsófi és Peller Mariann is remek formában van (Fotó: Instagram)

Peller Mariann és Szabó Zsófi egyértelműen nemmel szavaztak, noha azt elismerik, hogy ha bikinis képet nem, de sportmelltartósat, futás után készült felvételeket azért meg szoktak osztani a közösségi oldalaikon.

Az életmódváltás óta Peller Mariann és Szabó Zsófi is csak úgy ragyog: 

Szabó Zsófinál új szerelem a futás, amiről mostanában sokszor posztol
Megnézem
Összes kép (4)

Mariann ugyan az InstaStory-ba kitett már magáról bikinis képet, de mint mondta, az oldalára, egész alakosat nem töltene fel. “Elgondolkoztam rajta, mert most vagyok a legbüszkébb arra, amit ki tudtam hozni a testemből, de úgy érzem, hogy nem illik hozzám. (…) Ha magamba nézek, akkor azt érzem, hogy ez már sok. Amikor kitettem a fogyásomról egy képet, ahol egy szál edzős melltartó és mini sort volt rajtam, akkor kitakartam a fejemet.”

Ezt úgy érezte, hogy a ofgyása kapcsán legalűább témához illő, de csak úgy sosem tenne ki egy ilyen képet magáról. Szabó Zsófi szerint amúgy nincs gond a bikinis fotókkal, mindenki azt osszon meg magáról, amit csak szeretne, ő viszont nem tenne ki magáról ilyen képet. 

“Komplexusból sem, meg már nem. A férjemnek mindig mondom, hogy ha nagyon csinos leszek, és egyszer eljutunk nyaralni valami szép kis helyre, akkor a fejemben már megvan, milyen kép lenne…De mire az ember eljut oda, hogy csinos lesz, megvan a szuper fürdőruha, megvan a szuper nyaralás, akkor már nem is biztos, hogy akarja a lájkokat, és megosztani ezt.”

Sztárok fürdőruhában: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top