nlc.hu
Sztárok

Barátok közt koronavírusos stábtagja

Kiderült, ki volt a Barátok közt koronavírusos stábtagja

A Fókusz riportjából kiderült, ki miatt állt le a Barátok közt forgatása néhány héttel ezelőtt.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, rövid időn belül kétszer is le kellett állítani a Barátok közt forgatását, mert a stábtagok között COVID-fertőzöttek lettek. A forgatás szeptember 23-án indulhatott újra, ám eddig nem lehetett tudni, hogy ki volt az első koronavírusos közreműködő, aki miatt óvintézkedéseket kellett hozni az RTL Klub sorozatában.

A szerda esti Fókusz riportjából derült ki, hogy a sorozatban Alizt alakító Nagy Alexandra tesztje lett pozitív. A színésznő elcsukló hangon mesélt arról, hogy sírva fakadt, amikor megtudta a teszt eredményét. Nem is maga miatt aggódott, hanem az édesanyját féltette.

Nagy Alexandra

Nagy Alexandra (Fotó: RTL Klub/Sárosi Zoltán)

„Az édesanyám már elég idős és beteg, pont két nappal korábban vittem orvoshoz, és ültem vele egy autóban. Mindent elképzeltem, hogy mi mindenért leszek felelős, és mit tettem” – mondta könnyes szemmel Nagy Alexandra, aki csak a szűk környezetével osztotta meg, hogy beteg. Édesanyja szerencsére nem kapta el a vírust.

A színésznő szerint óvatosnak kell lenni, vigyázni, de nem szabad megbélyegezni azt sem, aki esetleg megfertőződik.

Olvass még a Barátok közt szereplőiről az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top