nlc.hu
Sztárok

Csobot Adél hiányossága

Csobot Adél hiányosságot érez, amiért nem szerzett diplomát

Csobot Adél és Istenes Bence közös interjút adtak a 24.hu-nak.

Csobot Adél és Istenes Bence az utóbbi időben több műsorban is szerepeltek együtt, most éppen az Álarcos énekesben. Ezenkívül közösen vlogolnak, amit szintén nagyon sok követőjük néz. A 24.hu-nak közös interjút adtak, ahol beszéltek többek között a közös munkáról, egymásról, gyerekkorukról, és a jövőbeli tervekről is. Adél elárulta, hogy nincs diplomája, és ezt mindig nagy hiányosságnak érezte.

„Amíg suliba jártam, maximalista voltam saját magammal szemben. Nekem belső késztetésem volt, hogy jól tanuljak, és jól is ment. Matematika-informatika szakos voltam a nagykárolyi gimnáziumban, oda is tettem magam, de soha nem voltam egy reál beállítottságú csaj. Nem tudom, mi lett volna a sorsom, ha ott érettségizek, mert harmadik után jött az X-Faktorban való szereplés, és aztán már nem mentem vissza. Az utolsó gimis évet Budán, a József Attila gimnáziumban csináltam végig” – árulta el a lapnak az Álarcos énekes nyomozója.

csobot adél istenes bence kiemelt

Csobot Adél és Istenes Bence (Fotó: Smagpix)

Tegnap egyébként kiderült a műsorban, hogy Pintér Tibort rejtette a Maki jelmez.

Olvass még az Álarcos énekesről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top