Sztárok

Erdei Zsolt legyőzte a koronavírust

A sportoló két hétig nem láthatta gyerekeit és a feleségét sem.

Nagyon hiányzott a korábbi világbajnok ökölvívó Erdei Zsoltnak 6 éves Gréti lánya és 3 éves Vilmos fia, meg persze a felesége, Réka is, de a sportoló koronavírus-fertőzése miatt úgy döntöttek, átmenetileg a különválás a legbiztonságosabb döntés – írja a Blikk

Erdei a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy két hete szinte a semmiből érkeztek a tünetek, fejfájása, hidegrázása volt, ezért úgy döntött, tesztelteti magát. Az eredmény pozitív lett, mivel pedig a felesége éppen nem sokkal előtte vitte el a gyerekeket a nagymamához, úgy döntöttek, hogy amíg a Madárnak is becézett sportoló meg nem gyógyul, ott is maradnak. 

Erdei Zsoltnak csupán enyhe tünetei voltak, de közben végig azon aggódott, hogy a felesége és a gyerekei is megfertőződnek, ez végül szerencsére nem következett be. 

Erdei Zsolt két hétig nem látta a családját a koronavírus miatt

Erdei Zsolt, azaz Madár egy 2009-es bokszmeccs végén (Fotó: Getty Images)

Bár mostanra már jobban van, Madár úgy érzi, hogy még nem nyerte vissza korábbi formáját. 

„Nagyon különös betegség ez, mert amellett, hogy tényleg lábon hordtam ki, érzem, hogy sokkal fáradékonyabb vagyok még mindig és ezen nem segít a pihenés sem” – mondta Erdei Zsolt a Blikknek. 

A lap azt is megírta, hogy a sportoló az RTL Klub Konyhafőnök VIP című reality-műsorának forgatása után kapta el a koronavírust. 

További híreink a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top