nlc.hu
Sztárok

gyógyszermérgezést kapott Majoros Hajni

Gyógyszermérgezést is kapott Majka párja, Majoros Hajni

Az első tünetek után még nem gyanakodott, de az állapota gyorsan romlani kezdett.

Több alkalommal is beszámoltunk már Majka küzdelméről, amelyet a koronavírus fertőzéssel vívott. A műsorvezető több mint két héten át betegeskedett, végül ezen a héten hétfőn engedték ki a kórházból. Az öröm azonban nem lehet felhőtlen, ugyanis, ahogy a Blikk beszámolt róla, közben a barátnője, Majoros Hajnalka is megfertőződött. 

Az egykori modell eleinte csak enyhe tüneteket érzett magán, amit az időjárásnak tulajdonított, azonban egyre rosszabb lett az állapota. Elvégeztetett egy covid-gyorstesztet, ami negatív eredményt mutatott, azonban másnap egy vizsgálat során kiderült, hogy koronavírus-pozitív lett. A harmadik-negyedik napra már be is lázasodott, és ízületi fájdalmai is voltak. Éppen ugyanabba a kórházba ment be, ahol Majkát is ápolták, mint kiderült, mellhártya-, és enyhe tüdőgyulladása van, de emiatt nem kellett bent tartani. 

Majka után a kedvese is elkapta a koronavírust

Majka és Hajni egymás után fertőződtek meg a koronavírussal (Fotó: Profimedia)

„Majd a szemgolyóm is fájni kezdett, párosulva a fejfájással nehezen viseltem el nemcsak a körülöttem lévőket, de magamat is” – írta Hajni az Instagram-oldalán. A beszámolóból kiderült, hogy a felírt antibiotikumoktól gyógyszermérgezést is kapott és állandó hányingerrel is küzdött. Mint írta, a 19. napra szinte már zombi lett belőle, annyira elfáradt, de szerencsére már javul az állapota. 

További cikkeink a koronavírus járvánnyal kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top