nlc.hu
Sztárok

Álarcos énekes Röfi maszkját ő viselte

Kiderült, ki az Álarcos énekes Röfije, leesett mindenkinek az álla

Tizennégy hét után után az utolsó három álarcos is lelepleződött, így az is kiderült, ki az Álarcos énekes Röfije.

A Röfi álarc az egyik nagy kedvenc volt a műsor elejétől, és mindenki szomorú volt, amikor idő előtt, műsoron kívül kellett leleplezni. Liptai Claudia a betegsége miatt nem tudta folytatni a forgatást, de a szerkesztők úgy döntöttek: van még idő egy újabb Röfi bemutatására, azóta pedig

Az Álarcos énekes Röfijére ezelk a tippek érkeztek

Az Álarcos énekes Röfijére ezelk a tippek érkeztek (Fotó: Facebook/Álarcos énekes)

Az Álarcos énekes Röfije nagyot ment az elmúlt hetek alatt, elképesztő hangulatot varázsolt a színpadra és látszott rajta, hogy élvezi a szereplést. Egy bizonyos nyom után úgy tűnt, egyértelmű, kit takar a Röfi maszk, de a Nyomozók eziután is elbizonytalanodtak. 

“Az Álarcos énekes egy igazi ajándék volt számomra, minden pillanatát imádtam, és szeretném ezt viszonozni valahogy. Szerintem sikerülni fog” – mondta a döntő előtt készült videójában a versenyző. Saját szavazásunkon a Röfi a harmadik helyet szerezte meg, ami így is nagyon előkelő. Azóta kiderült, kit rejtett a maszk, Istenes szerint ez volt a műsor legnagyobb “hűha” pillanata. 

Íme az Álarcos énekes Röfije, Puskás Peti: 

Puskás Peti volt a Röfi az Álarcos énekesben
Megnézem
Összes kép (3)

Ők már nem viselnek álarcot: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top