nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence megcsókolta Sebestyén Balázst

Istenes Bence szájon csókolta Sebestyén Balázst az Álarcos énekesben

Istenes Bence és Sebestyén Balázs újabb szintre emelték a kapcsolatukat.

Sokáig Sebestyén Balázs másolatának tartották Istenes Bencét, ám viszonylag hamar kinőtte ezt a jelzőt, és bőven megállja a helyét egyedül is. Az Álarcos énekes első évadának kezdetekor a műsorvezető beszélt a kapcsolatukról. „A viszonyunk leginkább semleges, a munkán kívül nem zavarjuk egymás köreit. El-elpoénkodunk a forgatásokon, de nem lettünk barátok, és már nem is leszünk. Eddig nem kerestük egymás társaságát, bár ki tudja, mit hoz az életünk… Ettől függetlenül szerintem nagyon működik köztünk a szakmai kémia, nagyon jól vesszük egymás humorát, és jól együtt tudunk működni közös produkciókban, de nincs más kapcsolódási pont az életünkben” – mondta Istenes.

A Banán győzelmével záruló műsor adásai alatt úgy tűnt, sokkal jobb lett a viszonyuk, ám egy váratlan fordulat által új szintre emelték a kapcsolatukat. Istenes Bence ugyanis a finálés bevonulásánál szájon csókolta Balázst, aki ezen nyilván nagyon meglepődött, szóhoz sem jutott. Erről persze fotók is vannak.

„Évek óta mindenki azt találgatja, hogy milyen a viszonyunk… remélem, most már egyértelmű” – írta a közösségi oldalán a műsorvezető, ám Balázs erre még nem annyira válaszolt. 

Őket leplezték le az Álarcos énekesben:

istenes bence sebestyén balázs

Istenes Bence és Sebestyén Balázs (Fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top