nlc.hu
Sztárok

Ő a Banán, az Álarcos énekes győztese

Ő nyerte az Álarcos énekes második évadát, őt rejtette a Banán álarc – gratulálunk Miller Dávidnak!

Fantasztikusan menetelt végig a Banán, aki végül megnyerte az Álarcos énekes második évadát. Gratulálunk neki is a teljesítményéhez!

Tizenhat maszk mutatkozott be az Álarcos énekes második évadába, és tizennégy hét alatt sorra lepleződtek le, és ma véget ért a veseny, ahol három maszkos lépett színpadra: a Zebra, a Banán és a Röfi. Gáspár Laci már a műsor előtt elmondta, hogy szerinte a Banánnak kell győznie, mert ő énekel a legjobban, és ha ő győz, akkor azzal a zene is nyer. 

Itt egy egyveleg a Banán előadásaiból:

Mindhárom finalista megérdemlete volna a győzelmet, hiszen tényleg jól rejtőzködtek. A Nyomozók nagyon vakon voltak a Röfivel és a Zebrával kapcsolatban, a Banánnal kapcsolatban sokkal magabiztosabbak voltak. 

Az Álarcos énekes Banán maszkjára ezek a tippek érkeztek

Az Álarcos énekes Banán maszkjára ezek a tippek érkeztek (Fotó: Facebook/Álarcos énekes)

Nálunk dupla annyian szavaztak arra, hogy az utolsó adásig látott produkciók alapján a Zebra nyerje az Álarcost énekest, a kommentelők viszont két pártra oszlottak: voltak, akik a rejtőzködést tartották erénynek, mások az elképesztő énekléseket, és ez utóbbiban valóban toronymagasan a Banán volt a befutó.

Íme, az Álarcos énekes győztese, a Banán, azaz Miller Dávid: 

A Banán Miller Dávid volt az Álarcos énekesben

A Banán Miller Dávid volt az Álarcos énekesben (Fotó: Sajtóklub)

Az Álarcos énekesben ők szerepeltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top