nlc.hu
Sztárok

Több éves sztártitkokra derült fény

Több éves sztártitok, ami idén derült ki – felfedte magát Molnár Anikó, a Járai házaspár és Horváth Gréta is

Jól titkolták mostanáig. Egy gasztroreality vagy éppen egy valóságshow műsor kellett ahhoz, hogy „elárulják magukat”.

Izgalmas magánéleti titkokra dolgokra derült fény a Nyerő Páros 4. évadában és a Vacsorakirály több adásában is. Nem ezekkel indult a beszélgetés, de aztán egyszer csak feljött a téma, a tévénéző pedig leesett állal hallgatta a vallomásokat.

Járai Máté és Kira

Járai Máté és Kíra 7 éve élnek nyitott házasságban (Fotó: RTL Klub)

1.) A Nyerő Párosban Járai Máté és felesége, Járai Kíra elárulták magukról, hogy évek óta nyitott házasságban élnek. „Érzelmileg és szexuálisan szabadon élünk, a saját szabályaink szerint” – osztotta meg a színész házaspár, hozzátéve: hagyják, hogy a másik szerelmes legyen egy harmadik félbe, mivel 21 év után az egyetlen dolog, amit biztosan tudnak, hogy együtt akarnak lenni és ezért mindent megtesznek.

Náluk az az egyetlen szabály, hogy mindig megbeszélik a randik előtt, kivel találkozik a másik. Elmondásuk szerint izgató és fájó is egyben, amikor a másik elmeséli, mi történt vele előző este, és hosszabb távon mindez arra sarkallta őket, hogy még inkább megküzdjenek egymásért, nap mint nap.

2.) Molnár Anikó és Császár Előd 20 évig titkolta, hogy egykor egy párt alkottak – erről az énekes-DJ lebbentette fel a fátylat a Nagy Ő vacsoraasztalánál. A Vacsorakirály egyik adásában ugyanis Molnár Anikó látta vendégül Gáspár Evelint, Kovács Dórit, Solti Ádámot és Császár Elődöt, a zenész pedig a vacsora végén elárulta az asztaltársaságnak, hogy Molnár Anikóval nagyon jól ismerik egymást, sőt 23 éve több is volt köztük, mint barátság.

Olyan édes mosolya volt, mint a legfinomabb akácméz. És olyan szeme volt, hogy belenéztem és végem volt. (…) Az volt benne a legjobb, hogy nemcsak csajként volt velem jóban, hanem nagyon jó haverok is voltunk” – árulta el Császár Előd. 

3.) Ugyancsak a Life TV egyik gasztroreality-jéből tudhattuk meg, hogy Horváth Gréta hétévesen Lagzi Lajcsi háttértáncosa volt a Dáridóban, és 23 év után a Vacsorakirályban találkoztak először. Az influenszer-műsorvezető be is mutatta, hogy még ma is tudja a koreográfiát a „Baj van a részeg tengerésszel” című dalra.

„Tényleg az élet írja a legklasszabb történeteket, hogy most kvázi egy asztalnál vacsorázhatok vele. Az meg csak a cseresznye lesz a tortán, hogy főzhetek is neki” – jegyezte meg a kamerák előtt Horváth Gréta.

4.) Gáspár Zsolti egyik magánéleti titkáról is a Vacsorakirály egyik adása rántotta le a leplet: fegyveres testőr védi őt és családját. Emil már 20 éve áll a Gáspár család szolgálatában. Már gyerekkorukban is védte Gáspár Zsoltit és testvérét, Győzikét, ha azok konfliktusba keveredtek, de ma leginkább a Farm VIP gazdájának dolgozik. Nála alakítottak ki számára egy külön lakrészt, hogy Emil – a testőrködés mellett – bármikor és bármiben a család rendelkezésére állhasson.

Gáspár Zsolti és testőre, Emil

Gáspár Zsolti (j) és testőre, Emil (b) – Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

5.) Balázs Andi és Fésűs Nelly férjének, Vajtó Lajosnak a titkos kapcsolatára szintén a gasztroreality-ben derült fény. A színésznő ugyanis nagyon hiányolta a férfit, mire a felesége közölte vele: ha felvette volna az aranyszínű tangát, biztosan eljön. Később Fésűs Nelly a színfalak között megmagyarázta az aranytangaügyet: „Ők azt hiszik, hogy nem tudom, pedig tudom. Többször is megbeszélték, hogy az Andi az aranytangában fogja várni őt a Nyugati téren, az óra alatt. És tudom, hogy Lajos el is ment, és onnantól kezdve tényleg fedje balladai homály, hogy mi történt kettejük között”.

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top