nlc.hu
Sztárok

Gelencsér Tímea esküvői ruhái

Na, melyik volt Gelencsér Tímea legszebb esküvői ruhája? – Nem csak erre kerestük a választ

Modell, szépségkirálynő, műsorvezető, sportoló – Gelencsér Tímea sok szerepben kipróbálta már magát. Ő egyébként nem is titkolja, hogy életének azon szakaszában van, amikor a karrierjére fókuszál. Közben sokan a magánéletére kíváncsiak.

Gelencsér Tímeáról először 2016-ban olvashattunk, akkor képviselte hazánkat a Miss World Hungary világversenyen, majd két évvel később már arról mesélt, hogy New Yorkban tanul színiskolában, ami csak egy dolgot erősített meg benne:

„Rájöttem, hogy a színészet nem az én világom, viszont a műsorvezetés nagyon érdekel” – mondta nekünk egy interjúban Gelencsér, akit erős honvágy gyötört az Egyesült Államokban. 2019-ben hazatért, hogy az Exatlon egyik versenyzője legyen, és nagyon jól tette, hogy ezt elvállalta, ő volt az első széria egyik kedvence. Amikor hazatért a kalandból, azt mondta, hogy bár eleinte nagyon félt attól, hogy milyen lesz az élete három hónapig mobil nélkül, végül jót tett neki ez a posztolástól és stressztől mentes időszak. Bár ismerősei szerint nem változott az exatlonos próbatételek miatt, ő úgy érzi, hogy megtanulta a forgatások alatt: nincs helye sem a nyafogásnak, sem a kifogásoknak.  Azóta több műsorban is láthattuk, a sportos modell-műsorvezetőt, jelenleg az Exatlon riportere, de lássuk, mi érdekli az embereket!

Amire a legtöbben keresnek: Gelencsér Tímea – Dancing with the Stars

Gelencsér Tímea nagyon megörült, amikor felhívták tavaly a TV2-től, és felkérték szereplőnek a Dancing with the Stars első évadába. Bár korábban nem táncolt, de úgynevezett FitKid-versenyző volt, amely akrobatikus-, és balett elemekből felépülő mozgásforma. Még a műsor indulása előtt, a nekünk adott interjúban elárulta, hogy otthon folyamatosan a csípőmozgást gyakorolta, mert nehezebben mentek neki a lágy, finomabb mozdulatok. Ehhez képest Gelencsér Tímea és táncpartnere, Hegyes Berci elvarázsolták a nézőket, a műsor első évadát meg is nyerték.

Amire a legtöbben keresnek: Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan

Bizony sok-sok keresés indult a szépségkirálynőre és táncpartnerére, Hegyes Bertalanra. Ám az internetezők nemcsak a közös produkcióikra voltak kíváncsiak, hanem a róluk megjelent interjúkra és cikkre is. Először tavaly, december 6-án beszéltek arról, hogy mivel már nyolc hete alkotnak egy párt a parketten, egyszerűen nem akarják elveszíteni egymást akkor sem, amikor véget ér a show-műsor.

„Ha esetleg eljutunk a döntőbe, ennek ott nem lesz vége, én nagyon szeretném, ha mi továbbra is barátok maradnánk, és nem veszítenénk el egymást” – mondták a könnyeikkel küszködve a kamerák előtt.

Sokan szerették volna megtudni, hogy szövődött-e szerelem a fiatalok között

Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan (Fotó: TV2 Csoport)

Sokak számára már ekkor úgy tűnt, hogy Berci és Timi között több van, vagy több lehet munkakapcsolatnál, barátságnál. A következő napokban mindenki ezt találgatta, hogy mennyire jók a megérzéseik. Sokan szerették volna megtudni, hogy szövődött-e szerelem a fiatalok között. December 14-én Berci úgy fogalmazott a Borsnak, érzik ők is, hogy mindenki össze akarja őket hozni, és azt mondogatják nekik, milyen jól mutatnak együtt. 

„Annyi biztos, hogy nagyon megszerettük egymást. Ebben a négy és fél-öt hónapban olyan közel kerültünk egymáshoz, hogy már nagyon bizalmas kapcsolatban vagyunk, mély és intim dolgokat is megosztunk egymással. Ezer százalék, hogy ezentúl is kapcsolatban maradunk, akármi történik a jövőben. Ezt mindketten így érezzük. Karácsonykor ugyan nem találkozunk, de már azt is megbeszéltük, hogy köszönteni fogjuk egymást” – mondta akkor a táncos. Annyi bizonyos, hogy azóta Gerencsér Tímea Dominikán forgat, Berci pedig itthon van, és szerelemről ők soha nem beszéltek.

Amire a legtöbben keresnek: Gelencsér Tímea férje

Ideje tisztázni néhány dolgot. Gerencsér Tímea nincs férjnél. Az is igaz, hogy ez nem teljesen egyértelmű, hiszen az interneten számos olyan kép látható, amelyen Timi esküvői ruhában látható. Az egyik ilyen emlékezetes fotózása 2017-ben volt, amikor egy Szépség és a Szörnyeteg tematikájú esküvői fotózáson vett részt, ahol Medveczky Balázs színész volt a párja.

Másodszorra 2019-ben, az Exatlon után láthattuk hófehér esküvői ruhában, akkor Ungvári Miklós cselgáncsozóval állt az oltár elé. Bár sokan gratuláltak nekik, az Instagramra feltöltött, esküvői fotók alatt, néhány nappal később a modell tisztázta a helyzetet. „Miki nagyon sok nőnek tetszik, de köztünk csak barátság van. Évek óta párkapcsolatban élek” – mondta akkor Gelencsér, aki ez alkalommal is csak egy fotózás kedvéért öltözött fehérbe.

Az a szerelem 2019 őszén véget ért. Amikor tavaly októberben arról kérdeztük, hogy mi a helyzet most a párkapcsolat terén az életében, a műsorvezető így felelt: „Sokan csapják nekem a szelet, rengeteg ajánlatot kapok nap mint nap. De még mindig nem találtam meg azt a férfit, akivel jól érezném magam. Nincsenek nagy elvárásaim, csupán annyi, hogy a választottam legyen intelligens, udvarias, humoros, és nőnek érezhessem magam mellette” – mesélte tavaly októberben Gelencsér, aki hozzátette, hogy nem aggodalmaskodik azért, mert még nem találta meg az igazit. 

„Most az a lényeg, hogy azokat a céljaimat megvalósítsam, amiket megálmodtam magamnak. Természetesen nem járok szemellenzővel, de most nem ez az első.”

Amire a legtöbben keresnek: Gelencsér Tímea hány éves

Gelencsér Tímea 1993-ban született, vagyis tavaly decemberben lett huszonhét éves.

Modell, szépségkirálynő, műsorvezető, sportoló - Gelencsér Tímea sok szerepben kipróbálta már magát

Fotó: TV2 Csoport

Amire a legtöbben keresnek: Gelencsér Tímea – szépségverseny

Gelencsér Tímea 2016-ban lett Miss World Hungary győztese. „A mosoly, amit látsz, az őszinte. Olyan álomszerű ez az egész” – mondta a magyar verseny után a budapesti lány, aki hónapokkal később hazánkat képviselte, a Washingtonban megtartott világversenyen, itt pedig be is jutott a top20-ba. Nála csak Kulcsár Edina teljesített jobban 2014-ben, aki a világverseny döntőjén a második lett.

Gelencsér Tímea 2016-ban lett Miss World Hungary győztese

Oczella Eszter, Gelencsér Tímea és Dukai Babett, a 2016 Magyarország Szépe döntőjében (Fotó: Nagy Zoltán)

Szépségkirálynők:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top