nlc.hu
Sztárok

Palya Bea párkapcsolati webináriumsorozata

Végre megmutatja új párját Palya Bea, a 44 éves énekesnő és kedvese a szexualitásuk kiteljesedésén is folyamatosan dolgozik

Palya Bea boldogabb, mint valaha. Végre teljesnek érzi magát a párkapcsolatában is.

Párkapcsolati online előadássorozatot indít Palya Bea. A Konyhafőnök VIP-ben is versenyző, 44 éves énekesnő 3 éve vált el a férjétől, akitől két kislánya született. Amióta rátalált az új szerelem, teljesnek érzi magát, ezért úgy döntött: tanácsokkal fog segíteni más pároknak – írja a Blikk.

Palya Bea

A szexualitás is téma lesz Palya Bea egyik online előadásában (Fotó: Sajtóklub)

 „Az elfogadás, kíváncsiság mozog köztünk. Tudatosan dolgozunk azon mindennap, hogy a kapcsolatunk, a szexualitásunk kiteljesedett legyen, és mindketten dolgozunk magunkon is. Mindennap kijelölünk egy bizonyos kapcsolati időt, amikor nincs telefon, gyerekek, tehát, ami elvonja a figyelmünket. Ez a mi időnk: beszélgetünk, megmasszírozzuk egymást vagy épp jöhet a szívbéli szexualitás. Minél többet vagyunk együtt, annál többet szeretnénk egymásból” – árulta el Palya Bea a titokzatos kutató-informatikus kedveséről, akit hamarosan megmutat a nyilvánosságnak az énekesnő, ugyanis a férfi is fel fog tűnni Palya Bea február 20-án induló webináriumsorozatában, sőt közös előadásokat is tervez vele az énekesnő.

Olvass még Palya Beáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top