Sztárok

Hálószobatitkairól vall Palya Bea, pironkodás nélkül beszél az új párjával való szexről

A 43 éves énekesnő azt is elárulta, hogyan találkozott a jelenlegi szerelmével.

Már hónapok óta boldog párkapcsolatban él új párjával Palya BeaŐ egyáltalán nem művészember, tudós, de nagyon jól zongorázik. Az összhang inkább a sok szeretkezés és beszélgetés miatt van köztünk”árulta el a Borsnak az új kedveséről a 43 éves énekesnő.

Fotó: MTI / Komka Péter

Palya Bea arról is mesélt, hogyan találkoztak. „Óvatosan és gyengéden nézegettük egymást, és éberen szaglásztunk, mint Enyedi Ildikó filmjében a szarvasok. Hogy hát, én ilyesmi férfit keresek, ő meg ilyesmi nőt” – mesélte az énekesnő, aki 2 év után vált el kislányai édesapjától.

Sőt arról is beszélt az interjúban, hogy mi fogta meg őt az új párjában. „Minden, ami belőlem kiárad, amit érzek és gondolok, az neki nagyon érdekes és izgalmas. Ugyanilyen a szerelmeskedés is vele, nem tudok neki sok lenni, mindig arra biztat, hogy bátran legyek még több” – mesélte az előadóművész, aki szerint „egy negyvenes nő leginkább a szexualitásban, a szívből és punciból megélt szexuális örömök megélésében tud kiteljesedni”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top