nlc.hu
Sztárok

Megveszem ezt a nőt akkor és most

30 éves a Megveszem ezt a nőt sorozat – Így néznek ki a főszereplők most!

A Megveszem ezt a nőt a 90-es években odaszegezett minket a képernyő elé, és már előre vetítette a dél-amerikai sorozatok mindent elsöprő sikerét. De hogy él most a sorozat szerelmespárját alakító Leticia Calderón és Eduardo Yáñez?

Emlékszel a latin szívtipróra, a gazdag földbirtokos Rodrigóra és szerelmére, Blanca Florra? A századfordulón játszódó Megveszem ezt a nőt című mexikói szappanoperát sokan szerettük, mert egy távoli kisvárosba kalauzolt, és egy kis betekintést nyerhettünk a gazdag földbirtokosok ármánnyal és szerelemmel átszőtt mindennapjaiba. Vagy legalábbis ennek illúzióját adta.

Ármány és szerelem – családtagok között

A 160 részes mexikói telenovella eseményei a 19. század végén a brazil Campeche városában játszódnak egy módos család, a Montes de Oca életét bemutatva. Három unokatestvér él egy fedél alatt, akiket a rokonoknál nem feltétlenül megszokott szerelmi szálak fűznek egymáshoz. A romantikus sorozatot rengetegen követtük figyelemmel, de azt azért lássuk be, hogy a rokonok közötti szerelmi szál furcsa.

A főszereplőkben a vérfertőzés halvány gondolata sem merül fel, ugyanis Rodrigo, a ház ura unokahúgába, Blanca Florba szerelmes, míg a másik unokatestvér, Matilde pedig Rodrigóról álmodozik. Persze Blanca Flor egy szegény halász iránt táplál gyengéd érzelmeket, így a kör bezárult.

A sorozatban volt minden, ami egy vérbeli mexikói szappanoperához kell: ármány és szerelem, viszonzatlan, mindent felemésztő érzelmek, cselszövés, meg egy érző szívű, öreg dadus, Soledad. A sorozatot 1990-ben tűzték műsorra. 

Leticia Calderón

Teljes nevén Carmen Leticia Calderón leghíresebb szerepe az Esmeralda, de már a Megveszem ezt a nőt című sorozattal is nagy sikert futott be. A mexikói híresség már gyerekkorában eldöntötte: színésznő lesz. Ennek érdekében mindent meg is tett: már iskolásként számos színdarabban és sorozatban játszott, és képezte magát, hogy valóra váltsa álmát.

Leicia Calderón

Leticia Calderón a sorozatban és 2018-ban Fotó: Pinterest és Getty Images/Carlos Tischler

Dél-Amerikában mindenki ismeri a nevét, számos díjat nyert, és bár a mai napig aktív, kolléganőivel ellentétben, ő nem a plasztikai sebészeten tölti idejének nagy részét. A szép színésznő tökéletes példája annak, hogy a reflektorfényben is lehetséges méltósággal viselni az idő múlását, miközben 52 évesen is szuper jól néz ki.

Leticia Calderón 2010-ben
Megnézem
Összes kép (3)

Instagram-oldalán nagyon kevés a beállított, filterezett fotó, helyette olyan érzésünk támad, mintha egy teljesen átlagos ismerősünk fotóit, videóit nézegetnénk. Közvetlen és kedves, egyszerűen imádni való!

Kétszer házasodott, második házasságából két gyereke született: Luciano és Carlo. Luciano Down-szindrómával született, amiről Leticia mindig nyíltan beszélt. Imádja gyerekeit, és a rajongóival is megosztja a boldog pillanatokat a közösségi oldalain. 

Leticia a mai napig aktív színészként, de mindezt úgy teszi, hogy közben a családjára is maradjon ideje. Ezt a szelfit például új sorozatának forgatása közben készítette. Esze ágában sincs huszonévesnek tűnni – ritka jelenség!

Eduardo Yáñez

Természetesen, mint minden szappanoperában, a Megveszem ezt a nőt sorozatban is van minimum egy jóképű férfi, akinek még a szíve is aranyból van, nem csak a cigaretta tartója: ő Rodrigo Montes de Oca. Leticia Calderón mellett a másik főszereplőt, a hőszerelmest Eduardo Yáñez formálta meg.

Eduardo Yáñez

Eduardo Yanez a ’90-es években és 2019-ben Fotó: Getty Images/Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection és Getty Images/JC Olivera

A most 60 éves férfi gyerekkoráról nem a felhőtlen szó jut az eszünkbe. Édesapját soha nem ismerte, testvéreivel együtt az édesanyja nevelte fel szerény körülmények között. Pályatársai jelentős részével ellentétben kisgyerekként a színészet szinte egyáltalán nem érdekelte, inkább focista szeretett volna lenni.

A híres mexikói filmrendező, Ernesto Alonso azonban meglátta a fiúban rejlő tehetséget, a folytatást pedig már a tévé képernyőjén láthattuk sorozatok formájában. Rengeteg díjat nyert, köztük az Emmyt is.

Eduardo Yanez 2015-ben
Megnézem
Összes kép (2)

Ami a külsőségeket illeti: kolléganőjével, a topformában lévő Leticia Calderónnal ellentétben Yáñezt csak sokára lehet felismerni a mostani képeken.

Eduardo Yáñez magánélete nem úgy alakult, ahogy tervezte: kétszer nősült, de mindkét házassága válással ért véget, egy fia született. A mexikói színész a mai napig aktívan vállal szerepeket sorozatokban, de azt a sikert, amit a 90-es években elért, azóta sem tudta felülmúlni.

Íme, még több sorozatsztár!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top