nlc.hu
Sztárok

Apatigris szereplőcsere, Kamarás Iván távozik

Kamarás Iván nem tér vissza az Apatigrisbe, megvan, ki viszi tovább a karakterét

Hamarosan indul az Apatigris új évada, és mint kiderült, Kamarás Iván karakterét már más színész viszi tovább.

Vasárnap este kezdődik az RTL sorozat új évada, és az Apatigris összes főszereplője visszatér, vagyis szinte az összes. A második évad leírása szerint a Labanc család életében ismét felbukkan Artúr, aki egy hosszú utazást követően, testileg-lelkileg új emberként tér vissza a szomszédba – ha el akarnánk paprikajancsiskodni, akkor azt mondnánk, szó szerint vedd a testileg-lelkileg új embert.

Ki Artúr? Kamarás Iván nőcsábász karaktere, aki elcsábította az első évadban a legfiatalabb Labanc lányt: 

Kamarás Iván az Apatagiris elő évadában

Kamarás Iván az Apatigris első évadában (Fotó: Sajtóklub)

Mint kiderült, a karaktert eddig megformáló Kamarás Iván más jellegű elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni a folytatásban; a középkorú ügyvéd szerepét a második évadban Árpa Attila alakítja majd.

Te mit szólsz ehhez?
Örülök neki.
Hidegen hagy a csere.
Nem örülök a változásnak.
Created with Survey maker
Árpa Attila csatlakozott az Apatigris második évadában a stábhoz

Árpa Attila csatlakozott az Apatigris második évadában a stábhoz (fotó: Sajtóklub)

Az új évadban emellett számos közismert és közkedvelt színművész is feltűnik majd epizódszereplőként. Megírtuk már, hogy érkezik Ónodi Eszter, de az új évadban fontos szerep jut Schneider Zoltánnak, aki egy ügynökség vezetőjeként nehezíti meg az Apatigris, vagyis Scherer Péter és legidősebb lánya, Rujder Vivien életét. Balázs Andrea egy kotnyeles titkárnőt, míg a Drága örökösökből is ismert Kovács Lehel egy rezignált informatikust játszik majd, de a második évadban feltűnik az RTL Klub Alvilág című sorozatának Milánja, Rajkai Zoltán is. A rajongóknak nem kell majd nélkülözniük Haumann Pétert sem, aki ezúttal is bölcs tanácsaival igyekszik egyengetni a főszereplőt. Szintén visszatér a nagyszájú Kitti (Molnár G. Nóra), a Szandra (Michl Juli) barátnőjét alakító Walters Lili pedig Laura (Schmidt Sára) és Gábor (Medveczky Balázs) életébe kavar majd bele. És ha már kavarás: Mészáros Máté egy sokat látott szakácsot alakít majd, aki a nagybetűs életben kissé elveszett Gábort próbálja mentorálni.

Apatigris – február 28-án 18:50-től az RTL Klub műsorán!

Az Apatigris szereplőivel beszélgettünk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top