nlc.hu
Sztárok

Pásztor Anna most éli meg a nőiségét

Pásztor Anna: „Receptre írnám fel a nőknek az orgazmust!”

Nem túlzás azt mondani, hogy Pásztor Anna igazi energiabomba, amikor szerepel, akkor lubickol a reflektorfényben. A nőiességét sokáig nem tudta teljesen megélni, de ez már a múlt.

Aki ismeri Pásztor Annát, tudja, hogy a színpadon nagyon él, kiélvezi a szereplés minden pillanatát, amikor viszont otthon van, nem igényli a folyamatos pörgést. Ahogy mondja, kiskora óta szereplési lázban ég. Először a családot szórakoztatta, általános iskolában pedig az utca népének rendezett színdarabot. Majd jött London, Madrid, New York, ahol táncművészetet tanult, folyamatosan képezte magát, hazatérése után pedig színitanodába járt. Mindeközben nagykanállal habzsolta az életet.

„Negyven éven keresztül hedonista, szabadságimádó, rakkendrolista ember módjára éltem. Vakmerően és szőkén belegázoltam a világ legnagyobb óceánjaiba térdig. Minden adott volt, hogy elkallódjak, de nem történt meg. Hatalmas kalandok voltak, mindenben részt vettem, de nem hagytam ott a fogam. Mint egy kiskacsa,fürdőztem, de Istennek hála, aki egy búrát tett fölém és megóvott, mindent ép bőrrel megúsztam” – mesélte az énekesnő a Tükör forgatásán Péterfi Juditnak. 

Pásztor Anna Péterfi Judit műsorában mesélt a magánéletéről is

Pásztor Anna Péterfi Judit műsorában mesélt a magánéletéről is (Fotó: Péterfi Judit/Tükör)

Pásztor Annának számtalan arca van és kifejezetten örül, ha ezeket megmutathatja a világnak. Küzdött a Survivor című túlélő versenyben, tökéletesre fejlesztette a főzőtudományát egy vetélkedőben, tánctudásával pedig lenyűgözte a nézőket a Dancing With The Stars tévéműsorban és mindeközben – ha a Covid nem szól közbe – zenekarával a klubok közönségét szórakoztatja, fesztiválokat járja és örömmel ugrik az emberek közé a legnagyobb extázis közepette.

„Én lassan ötvenéves vagyok, de a lelkem csak nem akaródzik felnőni. Az ember lelkéhez igazodik jó esetben a ruhatára, ezért, ha nyugiban szeretek lenni, egy 12 éves gördeszkás kissrác ruhatárát veszem magamra, kapucnis pulcsi, edzőcipő. Sokkal nagyobb a disszonancia az én esetemben akkor, amikor megpróbálok 48 éves nőnek öltözni.”

Péterfi Judit egy tükörrel szembe ültette le Pásztor Annát, a ki a tőle megszokott őszinteséggel mesélt az életéről

Péterfi Judit egy tükörrel szembe ültette le Pásztor Annát, a ki a tőle megszokott őszinteséggel mesélt az életéről (Fotó: Péterfi Judit/Tükör)

Sokáig lázadt a nőiesség ellen, mostanra – talán a két gyerekének is köszönhetően – kivirágzott. A nőiség minden momentumát élvezi. De nem tagadja, hogy az arcában a kozmetológusának a keze is benne van.

„Arra jöttem rá, hogy mindennek megvan az ideje. Nekem a nőiességem kiteljesedésének most jött el az ideje. Későn vágtam bele az egyetembe, a színitanodába is, táncolni is későn kezdtem. Punk stílussal, felnyírt hajjal lázadtam a nőiesség ellen. Nem vagyok jó kötelező körökben. Bármi mást szívesebben csinálok, ha az belülről jön, mintha kell. 15 évesen nem értettem, miért kell nőként, egyfajta húspiacon, mindenemet kitéve eladni magam? Mindenki ezt tette, én nem. Most jött el az ideje, hogy nőként élvezhetem a nőiségem.”

Pásztor Anna mostanában kezdi megélni a nőiességét

Pásztor Anna mostanában kezdi megélni a nőiességét (Fotó: Péterfi Judit/Tükör)

Neki a baba-mama torna a színpad volt. Egy fesztiválszezont és több nagykoncertet is várandósan zenélt végig, szülés után alig hat héttel pedig már egy újabb fesztiválon volt fellépése.

A szülés embert próbáló, de a gyerekeket ki nem hagynám az életemből. Minden nőnek ajánlom. És amit még ne hagyjanak ki a nők az életben, az az orgazmus. A nőknek receptre írnám fel az orgazmust. Nem mindenkinek adatik meg, pedig az egy juti-fali az életben.

Anna hol zsűriben ül, máskor főz, táncol, a vírussal járó helyzetet ő sem kalkulálta bele az életébe, így volt olyan tévés szereplés, amit azért vállalt, mert a megélhetése forgott kockán. Megszámolni nem tudja, hogy hány lábon áll, de a zene örök. Kiírja a fájdalmat, a boldogságot magából így azt a tragédiát is dalban dolgozta fel, ami mély nyomot hagyott az életében. Egy évig zaklatta egy férfi, hogy viszonozza a szerelmét, majd a sorozatos visszautasítások után nem csak fenyegetőzött, hogy Anna és a családja életére tör, hanem meg is tette. 2018-ban egy koncerten merényletre készült, de elfogták a biztonsági őrök. Az énekesnőt lelkileg nagyon megviselte a helyzet, féltette a gyerekeit, és nem tudta, hogyan védi majd meg őket. Később a férfi öngyilkos lett a börtönben. 

Pásztor Annát megviselte, amit a zaklatója tett vele

Pásztor Annát megviselte, amit a zaklatója tett vele (Fotó: Péterfi Judit/Tükör)

„Borzasztó ez a tragédia, sajnáltam a családját is, de amit én ezt követően kaptam, azt nem tettem zsebre. Gyilkosnak neveztek, kérdőre vontak, hogy miért vittem táncba, támadtak, hogy nem kellett volna mutogatnom magam a színpadon, és ne csodálkozzak, ha meg akarnak ölni.”

Az Annával folytatott teljes beszélgetés a Szféra Péterfi Judittal Youtube-csatornán látható.

A Tükör korábbi vendégei is megnyíltak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top