nlc.hu
Sztárok

Miklósa Erika ragyogó formában va

Miklósa Erika: „Megpróbálom kihozni a legjobbat a legrosszabb helyzetekből”

Nagyon vagánynak tartotta Miklósa Erika, hogy részt vehet a Neked énekelek jótékonysági koncertshow-ban, mert mindig fontosnak érezte a nemes ügyek támogatását, különösen az elmúlt időszak nehézségei után.  

„Ez a másfél év nagyon érdekes volt, sok mindenre rádöbbentem. Azt nem mondanám, hogy nagyon rossz volt, mert az nem illene hozzám, nagyon pozitív gondolkodású vagyok és mindig megpróbálom kihozni a legjobbat a legrosszabb helyzetekből. Természetesen sok mindenre jutott idő, amire máskor nem.” 

Miklósa Erika családjában fontos a jótékonyság

Miklósa Erika furcsán érezte magát a forgatáson ebben a ruhában

Bár sok online előadása volt az énekesnőnek, és igyekezett az elmúlt időszakot tehetséggondozással tölteni, de ami ennél is fontosabb, hogy otthon sokkal több idő jutott a családjára. 

„A család sokkal többet lát, és ez a legfontosabb számomra, hogy megéltem, mennyire jó otthon. Mennyire jó a kislányommal lenni, látni őt ebben az időszakban, amikor iskolába megy lassan, és a férjemről nem is beszélve! A kis triumvirátusunk sokkal többet tudott együtt lenni, rengeteget beszélgettünk, társasoztunk… Már meg sem tudom mondani, mikor társasoztam utoljára!” – mesélte a sztár, aki már nagyon várja, hogy kétgyerekes anya legyen. 

Várkonyi Andrea, Miklósa Erika és Balázs János a gálán
Megnézem
Összes kép (3)

Miklósa Erika a kollégáinak is igyekszik segíteni, mert ezt fontosnak tartja. Otthonról is a karitatív szellemiséget hozta magával, és különösen a szívéhez közel álló területeken aktív, de minden jótékonysági fellépés kiemelt szerepet kap.

A Neked énekelek igazi sztárparádé volt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top