nlc.hu
Sztárok

Harry és Vilmos herceg exei

Hosszú a lista. Így élnek most Vilmos herceg és Harry herceg exei

Van, aki máig siratja az elszalasztott herceget, van, aki a celebkedést választotta, megint más egy milliárdos oldalán találta meg a boldogságot. Megnéztük, hogy mi lett azokkal a hölgyekkel, akik korábban Vilmossal, vagy Harryvel randevúztak.

Harry herceg és a jövendő király, Vilmos herceg is boldog házasember. Persze, hogy nem szeretnénk ezt újdonságként tálalni, hiszen Vilmos idén ünnepelte a tizedik házassági évfordulóját Katalin hercegnével, és immár három gyerek büszke édesapja. Harry három éve nősült, Meghan Markle színésznővel már két gyereket nevelnek. A két herceg azonban a világ legkapósabb agglegényei között voltak évekig, és sok nő kereste a kegyeiket, némelyikükről azóta is hallani lehet, mások eltűntek a szakítás után, pedig egykor mind-mind címlapon szerepeltek, mert mind esélyesek voltak a hercegné címre. 

Vilmos herceg exei

Imádlak, Afrika!

Jecca Craig még tinédzser volt, amikor randizott a hasonló korú Vilmos herceggel. A lány szüleinek birtoka van Kenyában, ahová a hírek szerint a főiskola előtt, gyakran elvonult Jecca és Károly herceg időseb fia. A Daily Mail szerint a nő volt Vilmos első, igazi szerelme, sőt egyes feltételezések szerint Vilmos még egy jelképes gyűrűt is adott neki az egyik utazás alatt.  Az Afrikában élő Jecca az Egyesült Királyságba utazott Vilmos 21. születésnapjára, ám akkor már a férfi és Katalin titokban randevúzgatott, így a nőnek esélye sem volt a folytatásra. Jecca egyébként nem vált el haragban a hercegtől, Vilmosék 2011-ben tartott esküvőjére is meghívót kapott.

Jecca craig

Jecca Craig (Fotó: Profimedia)

Ahol beszólt az utód

Olivia Hunt volt Vilmos utolsó „hivatalos” barátnője még Katalin előtt. A pár annak idején a St. Andrews egyetemen ismerkedett össze, még első éves korukban, és akkor sokáig azt beszélték, hogy ez egy igazi nagy szerelem. A pletykák szerint Hunt végül maga döntött úgy, hogy kilép Vilmos életéből, amikor rájött, hogy Katalin és közte valami komoly dolog van kibontakozóban. Olivia idővel jó barátságot kezdett ápolni Katalinnal is, olyannyira, hogy egyszer közösen mentek nyaralni is. Ezek után az sem meglepő, hogy meghívták a tíz évvel ezelőtti esküvőre. Cserébe ő is meghívta a párt, amikor férjhez ment Nicholas Wilkinsonhoz, ám a koronások nem jelentek meg a fogadáson. „Próbálok nem megijedni attól, hogy a feleségem korábban a brit trón várományosának a kedvese volt. Magas a léc”– viccelődött Wilkinson 2013-ban a Daily Mail újságírójának.

Olivia Hunt

Olivia Hunt (balról a harmadik – Fotó: Getty Images)

Aki barátságban maradt vele és a nejével is

Rose Farquhar még kisgyerekként ismerte meg a herceget, és évekkel később egy nem annyira komoly románc alakult ki köztük. Rose befolyásos család sarja, így nem meglepő, hogy viszonylag gyakori vendég volt a királyi család rezidenciáin. Bár hosszabb szerelem nem szövődött köztük Vilmossal, a lapok szerint barátságban maradtak, és Katalin hercegnő is bizalmába fogadta, az elmúlt években többször is közösen mentek esküvőkre és más fogadásokra is. A nő egyébként rendszeresen feltűnik különböző tehetségkutatókban, 2016-ban például a Voice angol verziójában indult.

Rose Farquhar

Rose Farquhar (Fotó: Getty Images)

Aki túl sokat fecsegett

Nagyon úgy tűnik, hogy Vilmos herceg nemcsak a jegyzeteket gyűjtötte, hanem a barátnőket is a felsőoktatásban. Szintén az egyetemi évei alatt, pontosabban az első félévben került közel Carly Massy-Birch kisasszonyhoz, akinek  a szülei kotyogták ki a sztorit, alig két hónappal azután, hogy Carly és Vilmos randizgatni kezdtek. Sokáig nem tartott a dolog, ami után a lány a Mirrornak azt nyilatkozta, hogy igazi főiskolai románc volt a dolog, amiből nem lettek komolyabb érzelmek. „Kocsmákba, bárokba jártunk, és gyakran elmentünk vacsorázni”- ecsetelte a lány. A hölgyről azóta nem sokat tudni, de nem meglepő, hogy nem lopta be magát a királyi család szívébe, azt ugyanis nehezen viselik a Windsorok, ha valaki pletykál a sajtónak.

Aki inkább egy milliárdos fiát választotta

Isabella Calthorpe kevésbé ismert színésznő, aki még 2001-ben egy bálon találkozott Vilmossal, de csak később alakult ki köztük a vonzalom. A dolog pikantériája, hogy Vilmos már Katalinnal találkozgatott, amikor Isabelle képbe került, és néhány hétre dobta is a későbbi feleségét a színésznő miatt. Tiszavirág életű románc volt az övék, és a kapcsolatnak a nő vetett véget, mert rájött, hogy nem szerelmes.

Isabelle egyik legjobb barátnője Eugénia hercegnő, akinek az esküvőjén is jelen volt 2018-ban. A színészettel még 2013-ban felhagyott, ekkor ment feleségül Sam Bransonhoz, a milliárdos Richard Branson fiához, azóta a párnak két gyereke született.

Isabella Calthorpe

Isabella Calthorpe és
Sam Branson (Fotó: Profimedia)

Fiatal szerelem és éretlen

Arabella Musgrave még a főiskola előtt volt Vilmos herceg szerelme. Arabella részese volt a Glosse Posse nevű belsőkörnek, ami Vilmos és Harry bizalmasaiból állt. Szóval a közös bulik, és a bizalom hozta őket össze, ráadásul már ovis koruktól ismerték egymást, ám ez is kevés volt ahhoz, hogy ebből komolyabb kapcsolat legyen.

Arabella Musgrave

Arabella Musgrave édesapjával (Fotó: Getty Images)

A celeb

Joss Stone elég ismert énekesnő volt a 2000-es évek elején. Amikor pedig Vilmos és Harry koncertet szervezett Diana hercegnő emlékére, Joss is ott volt a fellépők között. Mindez 2007-ben történt, amikor Vilmos és Katalin szakítottak, és a herceg összemelegedett az énekesnővel. A románc hamar elhalt, Károly herceg fia pedig visszatért Katalinhoz.

Joss Stone

Joss Stone (Fotó: Getty Images)

Harry herceg exei

Éjszakai partik

2003-ban reppent fel a pletyka, hogy Harry herceg és a tv riporter, Natalie Pinkham között több van puszta barátságnál. Bár Harry és Natalie soha nem erősítették meg a románcukat hivatalosan, de többször látták őket felbukkant a londoni éjszakában, még a szakításuk után is a barátok maradtak. Pinkham pedig később feleségül ment az egyik kollégájához, Owain Walbyoff televíziós szakemberhez.

A dolog csak most lesz igazán érdekes! Néhány napja ugyanis Natalie ismét a címlapokra került, miután közös fotók készültek róla, és a frissen elvált Peter Phillipsről (II. Erzsébet legidősebb unokájáról – a szerk.) az ascoti derbin. Rögtön el is indultak a találgatások kettejükről, ám Natalie boldog házasságban él, és sokkal valószínűbb, hogy pusztán barátok Peterrel. Persze, ki tudja…

Natalie Pinkham

Natalie Pinkham (Fotó: Getty Images)

Már megint egy színésznő

Cassie Sumner 2004-ben került a címlapokra. Bár már ekkor is modellként és zs kategóriás filmekben, sorozatokban próbálkozott befutni, ám nem a szerepei miatt írtak róla a lapok. Ekkor kerültek elő azok a különleges fotók melyek őt, és a herceget ábrázolják, ahogyan a londoni Chinawhite éjszakai bárban mulattak. Harry ekkor 19 éves volt, Cassie pedig két évvel idősebb.

Cassie Sumner

Cassie Sumner Fonte (Fotó: Getty Images)

A legemlékezetesebb ex

Harry herceg talán legismertebb exe Chelsy Davy, aki 2004 és 2011 között volt a herceg kedvese. Először Cape Townban randevúztak, és még 2011-ben Vilmos és Katalin esküvőjén is Chelsy volt Harry kísérője a fogadáson. Sokan már esküvőről és eljegyzésről beszéltek, ám egyszerűen Harry nem állt készen.  A szakítás után is jóban maradtak, azonban Meghan Markle érkezésével, Harry – ahogyan a családjával – úgy Chelsyvel is leépítette a kapcsolatot.

Chelsy Davy

Chelsy Davy (középen – Fotó: Getty Images)

Katalin barátnője

Astrid Harbord Katalin hercegnő barátnője, akit 2009-ben bemutatták Harry hercegnek. 2011 és 2012 között bár többször is együtt indultak el a londoni éjszakába szórakozni, hosszútávon nem volt életképes a kapcsolat.

Astrid Harbord

Astrid Harbord (Fotó: Getty Images)

Az a bizonyos “X”

Amikor 2009-ben Chelsy és Harry néhány hónapra szakítottak, a férfi több hírességgel is randizott. Összejött például az X-Faktor műsorvezetőjével Caroline Flackkel. A nő nem tett lakatot a szájára, és beszélt a sajtónak a románcról. Azt állította, hogy két randijuk volt csupán, amit közös barátaik szerveztek meg nekik. A celeb azt is kijelentette, hogy vetett véget a románcnak, miután az bekerült a lapokba, és mindenki értesült róla. Hát, mások szerint viszont ő volt az, aki minden infót leadott a sajtónak, csak Harry felvállalás helyett, inkább dobbantott. Caroline azóta sajnos elhunyt, öngyilkos lett.

Caroline Flack

Caroline Flack (Fotó: Getty Images)

De ott volt még  ’90-es évek sztárja, Natalie Imburglia is. Erről a románcról még fotók is készültek, és a kapcsolatról olyan részletek szivárogtak ki, mint például az, hogy Harry herceg sebésznek öltözve lepte meg az énekesnőt a 34. születésnapján. Ám ez a kapcsolat nem tartott sokáig. 

Natalie Imbruglia

Natalie Imbruglia (Fotó: Getty Images)

A bújtatott norvég énekesnő, és az utódja

A 2010-es évek elején Harry még egy norvég énekessel, Camila Romestranddal is összejött. A nőt állítólag a Clarence House-ban – Károly herceg és Camilla rezidenciáján – szállásolták el, amíg Londonban volt, hogy a sajtó ne fogjon gyanút. Sokáig nem tartott a dolog. A norvég énekesnőt ugyanis egy másik híresség, Florence Brudenell színésznő, modell követte, akivel Harry herceg közös lakást is bérelt Notthing Hillben. Amikor a sajtó megneszelte a dolgot, a palota csak annyit válaszolt az újságíróknak, hogy nem kommentálják a pletykákat.

Florence Brudenell

Florence Brudenell (Fotó: Getty Images)

Aki kísértetiesen hasonlított Meghan Markle-hez

Cressida Bonas 2012 és 2014 között volt Harry szerelme. Eugénia hercegnő mutatta be őket egymásnak, és itt bizony már tényleg mindenki azt hitte, hogy Harryből hamarosan férj lesz. A kapcsolatnak azért lett vége, mert Cressida képtelen volt megbirkózni a sajtó és a nyilvánosság okozta nyomással, Harry pedig akkor még nem volt olyan védelmező, mint most Meghan esetében. A dolog különlegessége, hogy Meghanhoz hasonlóan Cressida is színésznőként próbálkozott, több sorozatban és filmben kapott kisebb szerepeket. Ott volt egykori szerelmese 2018-as esküvőjén, amit nem viselt valami jól. 2020 nyarán ment feleségül Harry Wentworth-Stanley üzletemberhez, Milford Haven 4. márkijának fiához.

Cressida Bonas

Cressida Bonas (Fotó: Getty Images)

Aki híresebb volt, mint Meghan 

Vilmos és Katalin kedvenc énekesnője, Ellie Goulding, aki a pletykák szerint 2016-ban közelebbről is megismerkedett Harry herceggel egy lovaspóló mérkőzés után Berkshire-ben. Ám a románcból nem lett szerelem, az énekesnő pedig azóta már férjhez ment, és boldog anyuka.

Ellie Goulding

Ellie Goulding (Fotó: Getty Images)

Kékvér:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top