nlc.hu
Sztárok

Buddy Valastro felesége és gyermekei

Gyönyörű 18 éves fiatal nő lett Buddy, a Tortakirály lánya

Buddy Valastro, akit a legtöbben a TLC A Tortakirály című sorozatából ismerünk, büszke apa: Sofia lánya meseszép 18 éves nővé érett.

Kedvenc New York-i cukrászunk, Buddy Valastro teleposztolta a közösségi médiát büszkeségében, ugyanis lánya, Sofia leérettségizett, az ősztől pedig egyetemre megy.

Igazi olasz feeling New Yorkban

A New Jersey-i születésű Buddy Valastro a Carlo’s Bakery cukrászda tulajdonosa, és igazi legenda, nevét a világon szinte mindenhol ismerik. A cukrászdát édesapja, Buddy Valastro vette meg, és tette sikeressé, miután szegény, de elszánt olasz bevándorlóként megérkezett az USA-ba. Az üzletnek igazi családi cukrászda feelingje van a mai napig, amit szívvel-lélekkel és eredeti, családi receptekre alapozva visznek tovább. Brooklynba az évtizedek alatt még azok az elitisták is ellátogattak, akik Manhattenen kívül nem merészkedtek New York más részeire.

„Negyedik generációs pék vagyok, apám, akit szintén Buddynak hívtak, üres zsebbel érkezett az USA-ba, és éveken át majd’ megfeszült, hogy előrébb jusson, és 1964-ben megvette a Carlo’s Bakery nevű pékséget, amit megörököltem tőle.”

Buddy Valastro, a Tortakirály

A TLC-s sorozatnak köszönhetően a cukrász világhírű lett
(Fotó: Amy Sussman/WireImage/Getty Image)

A cukrászda időközben olyannyira kinőtte magát, hogy a Buddy még további 10 cukrászdát nyitott – plusz kávézókat és éttermet is –, de mindegyik megőrizte az eredetire jellemző bájt. A 44 éves híresség a családjával és 4 testvérével dolgozik: a munkaóráit rengeteg nagybácsival, nagynénivel, unokatestvérrel, keresztgyerekkel osztja meg, igazi olaszos feelinget adva a cukrászdáknak.

A Carlo’s Bakery nemcsak arról ismert, hogy zseniálisan finomak a süteményei, hanem arról is, hogy jóformán nincs olyan torta, amit Buddy és csapata ne tudna elkészíteni: legyen az egy gigantikus méretű tűzokádó sárkány, vagy New York kicsinyített mása torta formájában. A megrendelői között ugyanúgy ott vannak New York leggazdagabb emberei, mint az amerikai haditengerészet vagy épp New York városa.
A hagyományos sütik éppúgy megtalálhatók itt, mint az újdonságok, egyben azonban mindig biztosak lehetnek azok, akik ide érkeznek: mindig friss és zseniálisan finom édességeket kóstolhatnak.

Budy Valastro,, a Tortakirály családja
Megnézem
Összes kép (6)

A cukrászdára az addiginál is nagyobb figyelem irányult 2009-től, amikortól a TLC elkezdte vetíteni a cukrászról szóló valóságshow-ját, ami a mai napig nagy nézettséggel fut többek között itthon is. 2015-ben még Budapesten is járt a cukrász, akivel interjút is készítettünk. A sorozatnak köszönhetően Buddy felkerült Hudson megye 50 legbefolyásosabb emberének listájára is, de nem szaladt el vele a ló: kifejezetten közvetlen, kedves ember, és türelmesen fotózkodik a rajongókkal is.

Buddyt 2020 őszén baleset érte: az otthoni bowling pályájukon a szerkezetbe szorult a keze, ami által annyira megsérült, hogy eleinte az is kérdéses volt, tudja-e majd egyáltalán használni a kezét, és a karrierje is veszélybe került. Most áprilisban műtötték ötödik alkalommal, és úgy néz ki, az operációsorozat sikerrel járt.

A Tortakirály lánya, Sofia felnőtt nő lett

A Tortakirály sorozatban Buddy magánéletébe is bepillantást nyerhetünk. Mint minden olasznak, Buddynak is a szíve csücske a család. Feleségével, Lisával 25 éve házasok, 4 gyerekük született: a 18 éves Sofia, a 16 éves Buddy Jr, a 14 éves Marco és a 10 éves Carlo. Sofia még kislány volt a sorozat indulásakor, mostanra azonban felnőtt nővé vált, és most érettségizett. Ennek alkalmából Valastro az Instagramon fotósorozatot osztott meg az alábbi kommenttel:

„Gratulálunk az érettségihez @ fiav_21 A szemünk előtt váltál gyönyörű, magabiztos, gondoskodó, szerető, okos és felelősségteljes fiatal hölggyé. Annyira büszkék vagyunk rád, nagyszerű kalandok és egy csodálatos utazás vár rád. Nagyon szeretünk!”

A bejegyzést a #bluehens hashtaggel látta el, ami arra utal, hogy Sofia a Delaware-i Egyetemre fog járni.

Sofia öccse, a 14 éves Marco szeptemberben kezdi majd a középiskolát. Természetesen a Valastro család nem ünnepelhetett torta nélkül: a családi cukrászda, a Carlo’s Bakery egy gigantikus tortát készített az alkalomra. A kék és sárga színű, háromemeletes torta a Delaware-i Egyetem színeiben pompázott, rajta a logójukkal. A fiának pedig, aki Morristown-Beard középiskolába fog járni, egy barna tortát készítettek, fekete-fehér csíkokkal – szintén az iskola színeihez igazodva. Egy újabb posztban a következő sorokat írta a gyerekeinek:

„Mindketten az életetek következő fejezetéhez értetek, annyira nagyon büszkék vagyunk arra, amit elértetek! Mindig szeretni és támogatni fogunk benneteket, álmodjatok nagyot, és soha ne adjátok fel! @ fiav_21 @marco_valastro tudom, hogy mindketten nagyszerű dolgokat fogtok megvalósítani!”

Tudj meg még többet kedvenc sorozatsztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top