nlc.hu
Sztárok

Britney Spears apja megtarthatta a gondnokságát

Elutasította a bíró Britney Spears kérelmét, de van változás, a sztár apja ennek nem örül

Britney Spears már régóta küzd azért, hogy valahogy kimentse magát és a vagyonát az apja gondnoksága alól. A legújabb fordulat sajnos nem az énekesnőnek kedvez, de még van remény.

Britney Spears a múlt héten szívfacsaró beszédet mondott a bíróságon, ahol azt kérte Brenda Penny bírótól, hogy szüntesse meg az apja, Jamie Spears anyagi gondnokságát felette. A beszéd hatalmas hullámokat kavart, és végre bizonyítást lelt a #freebritney mozgalom elmélete, miszerint az apja a gondokságán keresztül szinte fogolyként tartja a lányát, és az élete minden apró részletébe beleszólása van. Azt gondolhatnánk, hogy a beszéd és annak visszhangja elég volt, hogy a bíró szíve megessen az énekesnőn, de nem így történt. Spears ügyvédje hiába kardoskodott a bíróságon, Jamie Spearstől nem vették el a jogot, hogy a lánya vagyonát felügyelje – írja az npr.org.

Britney Spears még 2019 nyarán (fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Britney Spears még 2019 nyarán (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Britney azt szeretné, ha a vagyonát teljes egészében a Bessemer Trust nevű befektetéskezelő gondozná, és az apjának semmilyen ráhatása nem lenne. Korábban az apja egymaga kezelte az énekesnő vagyonát és befektetéseit, de egy bírósági ítéletnek köszönhetően az apja megkapta maga mellé a Bessemer Trustot társkezelőnek, ám továbbra is ő maradt a fő döntéshozó. Bár a mostani hírek nem kedveznek Britneynek, azért egy apró, az ő számára pozitív változás is történt: az nbcnews beszámolója szerint Jamie Spears döntései fölött a jövőben nagyobb hatalmat gyakorolhat a Bessemer Trust, és már nem fog tudni önállóan dönteni Britney pénzügyeiben, mint korábban. Britney Spears ügyében a következő meghallgatás július tizennegyedikén várható. Valószínűsíthető, hogy az énekesnő egy kérvényt fog benyújtani azért, hogy a bíró véget vessen a gondnokságának. Az énekesnő elmondta: eddig nem tudta, hogy ezt megteheti, és óvatlansága miatt már 13 éve nem élheti az életét. 

Britney Spearsről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top