nlc.hu
Sztárok

Gáspár Zsolti 15 kilót fogyott

Gáspár Zsolti 15 kilót fogyott

Gáspár Zsolti szigorú diétával és mozgással fogyott.

Az utóbbi időben rengeteg sztárfogyásnak lehettünk tanúi: sokan természetes módszerekkel szabadulnak meg a felesleges kilóktól, ám vannak olyanok is, akik műtét útján változtatnak az életmódjukon. Gáspár Zsolti meg akarta mutatni, nem kell beavatkozás ahhoz, hogy le tudjon fogyni: 15 kilótól szabadult meg. 

„Nincs semmi titok, megváltoztattam az étkezési szokásaimat. Az idei Farm VIP forgatásának már mínusz tizenöt kilóval vágtam neki. Két és fél hónappal ezelőtt komoly diétába fogtam, nagyon megválogatom, hogy mit eszem” – mondta a Borsnak Gáspár Zsolti.

gáspár zsolti

Gáspár Zsolti (Fotó: Smagpictures)

„Vegetáriánus vagyok évek óta, mégis kicsit elszaladt velem a ló. Most olyan dologba is belevágtam, amit negyvenhat éven át sosem csináltam, mindennap gyalogolok. Bánom, hogy az utóbbi években nem figyeltem erre oda. Most már érzem a fogyást, mert sokkal könnyebben megy a mozgás is, a teherbírásom is rengeteget javult. Korábban bírok felkelni és másképp látom a világot. (…) Nincs semmi különösebb titok. Három élelmiszert iktattam teljesen ki az étrendemből: a lisztet, a tésztát és a kenyeret. Érdekes, mert már annyira megszokta a szervezetem, hogy rá sem bírok nézni, pedig korábban el sem tudtam volna képzelni az étkezést nélkülük. Sőt, cukrot sem fogyasztok. Itt a Farm VIP forgatásán is nagyon jókat ehetünk, de rólam külön gondoskodnak, salátákat, gombákat és kevésbé zsíros sajtokat eszem” – árulta el.

Sztárfogyások az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top