nlc.hu
Sztárok

Megunta az RTL Klub Baukó Éva szivárogtatását

Megunta az RTL Klub Baukó Éva szivárogtatását, reagált a csatorna

A botrányhős több fontos infót is kiadott az elmúlt hónapokban.

Bár mi nem ültünk fel Baukó Éva infóvonatára, sok helyen lehetett látni, hogy a botrányhős hónapok óta lelövi az RTL Klub műsorainak végeredményét. Először a Survivor győztesét árulta el, majd a Nyerő Páros kiesési sorrendjét is tudta, nem beszélve az éppen képernyőn lévő Konyhafőnök VIP-ről. Az internet népi azt sejti, hogy Baukó megharagudott egykori kenyéradójára, ám pár nappal ezelőtt a Farm VIP győztesét is kiadta. 

Az RTL Klub egy félig hivatalos közleményben reagált a sorozatos szivárogtatásra – szúrta ki a Blikk.

„Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az utóbbi hetekben több műsorunk végkimenetelét, a kiesők, vagy éppen a győztesek nevét megpróbálják egyesek nyilvánosságra hozni a közösségi médiában, így a műsorok hivatalos Facebook-oldalain is. Habár meggyőződésünk, hogy műsorainkat nem csak a végkifejletért érdemes nézni, mégis sokaknak okozhat bosszúságot, hogy vannak, akik rosszindulattól vezérelve, vagy éppen népszerűségre törve terjesztik ezeket az információkat. Biztosíthatunk titeket, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy műsorainkat továbbra is maximálisan élvezhessétek. Annak érdekében, hogy ne vesszen el a szurkolás izgalma és a meglepetés öröme sem, akár a szükséges jogi lépéseket is megtesszük a szivárogtatók ellen. Ugyanakkor arra kérünk titeket is, hogy óvjátok meg sok százezer néző szórakozását azzal, hogy ti nem spoilereztek, nem terjesztitek ezeket az információkat. Köszönjük!” – írja a csatorna.

rtl klub logo

RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top