nlc.hu
Sztárok

Különleges néven anyakönyvezett sztárbabák

5 különleges babanév az idei sztárbébik között

Babadömpinget hozott 2021, sőt különleges babanevekben is dúskáltunk idén.

Sok magyar sztárbaba született idén, ráadásul többségük nagyon ritka és szokatlan babanevet kapott a szüleiktől. Ezekből választottunk ki 5 – idehaza nagyon különlegesnek számító – keresztnevet.

kisbaba

2021-ben is sok magyar sztár vált szülővé (Fotó: illusztráció, iStock)

Polgár Kriszta szeptemberben hozta világra a harmadik gyerekét. A kislány a Lana nevet kapta (teljes nevén: Kaldau Lana). Az Amerikában élő egykori szépségkirálynő a következőkkel indokolta a névválasztást: „Már 8 évvel ezelőtt beleszerettünk a Lana névbe, a testvérei is ezt a nevet kapták volna, ha lányok. Nagyon szép a hangzása és nagyon illik hozzá ez a név”

Oláh Gergő harmadik kislánya – aki az énekes ötödik gyereke – ugyancsak szeptemberben született meg. „A kislányunk neve Oláh Holli. Nekem nagyon tetszik, kedves kis név” – mondta el a közösségi oldalán kiposztolt, gólyahírt bejelentő videóban, amelyben azt is elárulta, hogy sorshúzással döntötték el a kislányuk nevét, mivel nem tudtak dönteni az Emili és a Holli között. Cetlikre írták fel a két lehetőséget, majd húztak egyet. „Kedves”, „különleges” és „hercegnős” – indokolta Oláh Gergő, hogy miért is tetszik neki a Holli név.

Dobrády Ákosnak júniusban született meg a kisfia, aki szintén különleges nevet kapott: Bende Mór. A csöppség a második keresztnevét az apukája kedvenc írójáról, Jókai Mórról kapta. 

Ugyancsak júniusban jött világra az On the Spot alkotóinak – Cseke Eszternek és S. Takács Andrásnak – a második gyermeke. A kislány Bali szigetén született meg, és a Kála Róza nevet választották neki a szülei. A gólyahírt akkor egy közös családi fotóval – amin először volt látható a négytagú család – jelentették be. 

Kaló Jennifer második kisfia júliusban született meg. A Miss Earth Hungary 2010 cím birtokosa a férjével együtt Ezrának nevezte el a picit. Az egykori szépségkirálynő nem titkolta, hogy akárcsak nagyobbik fia, Áron születése után, Ezra világrajövetele után is hetekig sírt.

Még több sztárbaba az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top