nlc.hu
Sztárok

Meggyes Dávid a szakításról

Meggyes Dávid: „Nem akartam és nem is akarok bántani senkit”

Meggyes Dávid azt mondja, nem akarta, hogy idáig fajuljon a szakítás.

Pár nappal ezelőtt egy rövid posztban hozta nyilvánosságra Horváth Gréta, hogy a férje elköltözött tőlük, ami nagyon megviselte. Egy kis nyugalmat kért, ám ez nem adatott meg neki, hiszen naponta több lány is jelentkezett nála, akiknek köze volt Meggyes Dávidhoz. A minap az is kiderült, hogy Stana Alexandra lehet a férfi új párja, ám ezt a DWTS táncosa se nem erősítette meg, se nem cáfolta.

meggyes dávid horváth gréta

Meggyes Dávid ismét megszólalt (Fotó: Smagpictures)

Meggyes Dávid most a Borsnak nyilatkozott a kialakult helyzetről, mint mondja, nem gondolta, hogy ilyen nagy nyilvánosságot kap a válásuk. „Mérges vagyok és csalódott. Nem szerettem volna a nagy nyilvánosság elé tárni a magánéletünk intim részleteit, úgy gondoltam, hogy ezt nekünk kell megoldanunk Grétával. Hittem benne, hogy két intelligens ember ezt meg tudja beszélni egymás között. Én őszinte voltam, beleálltam a dologba, sok férfitársammal ellentétben nem szépítettem a helyzetet. Voltak a kapcsolatunkban boldog és persze nehéz időszakok is, de Grétát tisztelem annyira, hogy odaálltam elé és elmondtam neki, amikor ki akartam lépni ebből. Nem akartam bántani senkit. Sajnálom, hogy ez történt. Arra azonban szeretnék reagálni, amivé kezd alakulni ez a történet.

Nem én vagyok a patás ördög, méltatlan a párkapcsolatunkhoz ez az egész. Nem akartam és nem is akarok bántani senkit. Bízom benne, hogy a továbbiakban a nyilvánosság kizárásával meg tudjuk oldani a helyzetet. Mindkettőnk érdeke ezt kívánja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top