nlc.hu
Sztárok

Czutor Zoltán közéleti műsort fog vezetni

Czutor Zoli egy közéleti műsor házigazdája lesz

Czutor Zoli egy új szerepben próbálhatja ki magát.

Czutor Zoltán január 20-ától tól a Spirit FM-en hallható Beszóló című interaktív kibeszélőshow műsorvezetője lesz. A rádió közleményében azt írják, a zenész az eddigi műsorvezetőkhöz, Lampé Ágneshez, Ónody-Molnár Dórához és Hont Andráshoz csatlakozik.

czutor zoltán

Czutor Zoli új szerepben (Fotó: RTL)

„Kifejezetten szeretem, amikor kötöttségektől mentes eszmecserét folytathatok közéleti, szakmai, morális, vagy akár személyes kérdésekről. Kíváncsi vagyok az emberre, a miértekre, a világra és leginkább arra, hogy ez az egész hogyan működik, mitől működhet jobban, ha működhet egyáltalán. Az utóbbi időszak igencsak vészterhes történetei és bizonytalanságai rengeteg új kérdést és dilemmát vetnek fel napi szinten is. Tisztázásra szorulnak eddig megkérdőjelezhetetlennek hitt alapvetéseink, de a közeljövő is tartogat harsány meglepetéseket. Állok elébük, mindig arra vártam, hogy meglepjenek”nyilatkozta a Media1 híre szerint a Belmondo frontembere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top