nlc.hu
Sztárok

Elköltözött nejétől Berki Krisztián

Berki Krisztián elköltözött a feleségétől, Mazsitól

Már napok óta nem otthon lakik az egykori Fradi-vezér.

Mint azt az nlc is megírta, Berki Krisztián és Mazsi házassága válságba került, párterápiára járnak egy ideje. Most úgy tűnik, hiába próbálkoztak, egyelőre nem sikerült a köztük lévő feszültséget oldani, ugyanis – a Bors információi szerint – Berki Krisztián elköltözött a feleségétől és egy belvárosi szállodában lakik. Úgy tudni, napokkal ezelőtt költözött a hotelbe, bizonytalan időre.

Berki Krisztián

Mélypontra került Berki Krisztián és Mazsi házassága (Fotó: Smagpictures.com / Szabolcs Birton)

„Mazsi kérte, hogy menjek el egy időre. Számomra fontos, hogy mindkettőnk lelki békéje meglegyen. Ha esélyt adunk a vitákra, ez lehetetlen. Az elmúlt 6-9 hónapban nagyon nehéz helyzet alakult ki, próbálunk ezen dolgozni” – nyilatkozta a bulvárlapnak Berki, aki – Hódi Pamela jóváhagyásával – az apás napokat is a hotelben tölti elsőszülött kislányával.

Elmondása szerint, ha megfelelőképpen tudják felvázolni Mazsival a jövőképüket, akkor nem kizárt, hogy hamarosan visszaköltözik a feleségéhez.

Olvass még Berki Krisztiánról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top