nlc.hu
Sztárok

Deniz kiakadt Orsovai Reni kiesésén

Sztárban sztár: Deniz teljesen kiakadt Orsovai Reni kiesésén

Tilla szerint sem Orsvai Reninek kellett volna távoznia a Sztárban sztárból.

Az énekesnő nem titkolta csalódottságát: el is sírta magát, sajnálta, hogy nem lehet részese a műsornak a továbbiakban. Míg Orsovai Renit elkeserítette az eredmény, addig zenésztársát, Denizt valósággal felháborította és a véleményének hangot is adott Facebookon.

„Nehéz most szavakat találnom a Sztárban sztár mai adása után, de megpróbálom röviden. Ez egy újabb erős tükör, amibe belenézhetünk. A közízlés és a kultúra romokban. Elég csak a trending dolgokat úgy általában megnézni. Már rég nem a tehetség vagy tartalom a legfontosabb, hanem jelen esetben a vihorászás. A közönség döntött, csakúgy, mint YouTube-on. Nem tagadom, dühös vagyok. De nem Zámbó Krisztiánra vagy a műsorra, hanem arra a jelenségre, hogy ilyen mélyrepülésbe tudott kerülni szinte minden, ami értékes 2022-re” – írja a posztban Deniz, aki szerint a normális értékek nem érdeklik a világot.

„Vagánykodás, erőszak, 1 bites üzenetek, ez az, amire a világ a legjobban rezonálni tud. Volt egy dalom még nagyon régen, ami ugyan nem erről szól, de a címe sokszor eszembe jut: hol a fény? Reni! Ez nem volt fair, de ez nem a Te szégyened, a tehetségedből semmit nem von le” – zárja sorait a rapper, aki közel 10 évig dolgozott együtt a Fonogram-díjas énekesnővel.

Orsovai Reni Deniz Sztárban sztár

Orsovai Reni és Deniz közel tíz évig dolgozott együtt (Fotó: Facebook/DENIZ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top