nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi levelet kapott Orbán Viktortól

Rúzsa Magdi levelet kapott Orbán Viktortól, az énekesnő hármas ikreit köszöntötte a miniszterelnök

Az énekesnő büszkén mutatta meg köszöntőt.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Rúzsa Magdi életet adott hármasikreinek. Bár a szülésről egyelőre nem számolt be, az biztos, hogy mindhárom pici egészséges és egy hete haza is mehettek. Az énekesnő korábban elárulta, hogy egyelőre nem sokat alszanak, de minden percét élvezik a babázásnak. Rúzsa Magdi újabb jó hírről számolt be, hiszen köszöntést kapott a miniszterelnöktől, aki gratulált a gyerekekhez.

rúzsa magdi

Rúzsa Magdi levelet kapott (Fotó: Instagram)

„Tisztelt Rúzsa Magdi! A családtervezések sokan indulnak neki azzal a nagyratörő tervvel, hogy majd szép sorjában három csöppséget szeretnének fölnevelni, hiszen minél több a gyermek, annál nagyobb a boldogság. A háromszoros öröm természetesen ugyanennyi nehézséggel is jár, de a Jóisten mindig éppen akkora feladatot ad nekünk, amekkorával meg tudunk birkózni, ezért biztos vagyok abban, hogy Ön édesanyaként is éppúgy helyt fog állni, mint a zenei életben. Engedje meg, hogy a kis Lujza, Keve és Zalán érkezése alkalmából szívből gratuláljak, valamint jó egészséget kívánjak a család minden tagjának” – írta Orbán Viktor a köszöntőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top