nlc.hu
Sztárok

Randizási szokásairól mesélt Csuti

„Minden második pénteken a nő fizet” – az elvárásairól beszélt Csuti

Készen áll az új szerelemre.

Szabó András Csuti az Instagram-oldalán, egy kérdezz-felelekben mesélt arról, milyen elvárásai vannak egy lánnyal szemben, amikor randiznak, és az is szóba került, mikor költözik ki ideiglenes lakhelyéről. 

Szabó András Csuti

Szabó András Csuti (Fotó: Instagram)

A média attól zengett pár hete, hogy Csuti és felesége, Kulcsár Edina elválnak. Azóta a celebről az is kiderült, elköltözött közös otthonukból és most egy hotelben húzza meg magát, míg Edina hamar felvállalta új kedvesét is, aki nem más, mint a rapper, G.w.M. 

Egyik követője most azt kérdezte Csutitól: sikerült túltenned magad már a nehezén? Mire a sztár azt válaszolta, hogy szerinte igen, de mivel még sosem volt hasonlóban része, nem lehet tudni. Ezt követően azt is megosztotta követőivel, mire kell számítani a jövendőbelijének, ha randiznak. 

„Páros hetente 70-30% a férfi javára, de minden második pénteken a nő fizet!” – mondta arról, ki állja a randevúkat, majd hozzátette, ha szükségszerű lesz, meg fogja mutatni a párját a nyilvánosságnak. 

Szóba jött az is, hogy a férfi könyvíráson gondolkodik, ugyanis az elmúlt időszakban nem mindennapi dolgok történtek vele. A követői kérdésére pedig elmondta, előreláthatólag júliusban vagy augusztusban készül el a lakása, és nyár végén már vadiúj otthonából tud majd bejelentkezni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top