nlc.hu
Sztárok

Nagy Zsolt kis híján meghalt

Nagy Zsolt Leo majdnem belehalt a szteroidozásba

Eleinte nem akarta elfogadni a kapszulát.

Nagy Zsolt, azaz ahogyan a legtöbben ismerik, VV Leo volt Palik Lászlóék vendége a Hová tűnt? című Youtube-műsorban. A most már dokumentumfilmesként tevékenykedő Leo mesélt a karrierje kezdetéről, a Való Világról, a megítéléséről és még egy nagyon durva sztorit is megosztott a nézőkkel.

Nagy Zsolt Leo

Fotó: Palikék világa

Leo annak idején elhatározta, hogy 85 kiló fölé megy, de nem jött az eredmény. Ekkor keresték meg többen azzal, hogy szteroidok segítségével jobban megy majd az izomépítés. Eleinte visszautasította, de aztán egyszer elfogadta. „Van egy Gilbert-kórom, ami azt jelenti, hogy gyengébben emészt, katona sem lehetsz, ha éhes vagy, akkor agresszív leszel. Én nem vagyok agresszív soha, de elvileg ez a háttere, hogy gyengébben emészt a máj. Amikor elkezdtem szedni ezeket a szteroidokat, pont akkor volt Hajdú Péternek egy műsora Ausztriában, és a májam nem bírta feldolgozni ezt a löketet. Jöttem hazafelé, és már viszkettem mindenütt. Elmentem a kórházba, ahol mondták, hogy valami nagy baj van a májjal, nem is mehetek haza” – mondta a műsorban Nagy Zsolt, aki a következményekről is beszámolt.

„Azt mondták, hogy azért maradtam életben, mert annyira egészségesen éltem, hogy maradt egy-két egészséges sejt, ami vissza tudott épülni. Két olyan szerv van, ami vissza tud épülni egy egészséges sejtből: a hasnyálmirigy és a máj” – emlékezett vissza a Totem versenyzője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top