nlc.hu
Sztárok

Nővére segítette át a bajban Janicsák Vecát

Janicsák Veca: „Ő az első, akinek kiöntöm a szívemet” – rá támaszkodott a váláskor az énekesnő

Kiderült, ki segített feldolgozni Janicsák Vecának a magánéleti és egészségi problémákat.

Általában egyedül próbálja megoldani a nehézségeit Janicsák Veca, de tudja, van egy olyan ember az életében, akire mindig feltétel nélkül számíthat. Ő Regina, az énekesnő 5 évvel idősebb nővére, aki egyben a legfőbb bizalmasa, a legjobb barátnője és a menedzsere is. Regina ott volt mellette akkor is, amikor Vecának meg kellett küzdenie több komoly nőgyógyászati problémával és a tönkrement házasságával – írja a Blikk.

Janicsák Veca

Janicsák Vecának és a testvérének nagyon harmonikus a kapcsolata – Fotó: press.tv2.hu TV2 / / Central Médiacsoport / Central

Rendkívül erős kötelék van közöttünk, ami túlmutat egy szimpla testvéri kapcsolaton. (…) Ő az első, akinek kiöntöm a szívemet, de nem tőle várom a megoldást. Mondhatni, ő a legrégebbi és legjobb barátnőm. (…) Erős lelki és fizikai támaszt nyújtott ebben az időszakban is” – árulta el Janicsák Veca.

A 32 éves énekesnő arról is mesélt a bulvárlapnak, hogy Regina a kislánya, Emma – aki Veca új klipjében is feltűnik – körül is sokat segít, ha a munkája vagy a magánélete miatt szüksége van rá.

Olvass még Janicsák Vecáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top