nlc.hu
Sztárok

Ő L.L. Junior bátyja

L.L. Junior közös képet posztolt ritkán látott bátyjával

A rapper számára nagyon fontos a családja.

L.L. Juniornál a család van az első helyen, éppen ezért nagyon fontos számára, hogy mindent megadjon nekik. A fellépések mellett nagyon sok időt tölt a gyerekeivel, illetve az édesanyjával és a testvérével is. Utóbbiról ritkán beszél és még annál is kevesebbszer mutatja meg, de most kivételt tett. A fotót ITT megnézheted.

LL Junior

Fotó: Birton Szabolcs / Central Médiacsoport / Central

„A világ megbolondulhat velünk együtt is akár, de a gyermekeink tisztaságot adnak és feltöltődést! Éljen a család! És legyen nagyon boldog az, akinek van, akár csonka, kirakós, akár állandó, akár hétvégi –, de a vér az vér. És aki nem fogadja el a véred, az nem szeret igazán téged – legyen anyád, apád , gyereked, testvéred! Aki igazán szeret, az ővelük együtt fogad el!!! Akármilyenek is! Csak a Pozitív energiák! A többi Bullshit. Az utolsó képen a nagyon ritkán látható édes bátyámmal vagyok, akit nagyon szeretek” – írta legutóbbi bejegyzésében a zenész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top