nlc.hu
Sztárok

Björn Ulvaeus 28 évvel fiatalabb párja

Válása után újra boldog az ABBA sztárja, megmutatta 28 évvel fiatalabb párját Björn Ulvaeus

41 év házasság után vált el az énekes, újra rátalált a szerelem.

Az ABBA sztárja, Björn Ulvaeus februárban adott ki egy közleményt, amelyben leírta, hogy 41 év után elválik a feleségétől és gyermekei anyjától, az okokról azonban nem számolt be. 

„A rengeteg csodálatos és élménydús év után úgy döntöttünk, hogy elválunk. Továbbra is jó barátságban maradunk, együtt tartjuk az unokáink szülinapjait és közös családi eseményeket is szervezünk” – zárta rövidre akkor Björn Ulvaeus, akire pár hónappal később rátalált a szerelem. Új párját már a nagyközönségnek is megmutatta.

Björn Ulvaeus és új párja

Fotó: Getty Images

A zenész meghívást kapott a Pippi at the Cirkus stockholmi premierjére, ahova már új kedvesével érkezett. A Daily Mail újságírója fel is tett pár kérdést a sztárnak, aki szívesen nyilatkozott a románcról. „Ő az én partnerem, Christina. Már egy ideje randizunk, és úgy éreztem, el kell hoznom őt erre az eseményre. Ez az első alkalom, hogy egy párként jelenünk meg” – mondta 28 évvel fiatalabb szerelméről az énekes.

A lap kiderítette, hogy a hölgyet Christina Sas-nak hívják és a Universal Music Group munkatársa. Amikor először találkoztak – a Voyage című album megjelenésének idején –, a zenész még házas volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top