nlc.hu
Sztárok

Kozso lányának vallomása

Kozso lánya: „Apukámmal nem alakult ki az igazi apa-lánya bensőséges kapcsolat”

Amanda közelebb áll az édesanyjához.

Amanda Ardens két ismert szülővel nőtt fel: az édesapja Kozso, édesanyja pedig az egykori énekesnő, Kádár Mónika. Nem volt átlagos gyerekkora, a nagyszülei jelentették számára a biztonságot. Mára azonban feleség és édesanya, de örökölte a szülei művészi vénáját, íróként teljesedett ki.

kozso és lánya, Amanda

Egy régi kép Kozsoról és Amandáról (Fotó: RTL)

„Édesanyámhoz mindig közelebb álltam. (…)Állandóan dolgoztak apukámék, sokat voltak távol a fellépések miatt, kevesebbet kaptam belőlük, mint egy átlagos családban élő gyermek. (…) Apukámmal nem alakult ki az az igazi apa-lánya bensőséges kapcsolat. Az iskolában is mindig tartottam az előítéletektől, hogy másnak látnak, mert »sztárgyerek« vagyok. Nem szerettem volna, ha pont az apám miatt szeret, vagy utál meg valaki, vagy hogy bármilyen előnyre tegyek szert miatta. Én a saját lábamon, a saját erőmből akartam az utamon haladni és elérni a céljaimat” – részletezte a Borsnak Amanda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top