nlc.hu
Sztárok

Money or Love: elcsattant az első csók

Money or Love: „Semmit nem jelentett” – Bazsi és Petra között elcsattant egy csók

Bazsit nem érdekelte, hogy ki, mit mond.

Felelsz vagy mersz? játékot játszottak a Money or Love villában, az egyik feladatnál pedig egy csók is elcsattant, méghozzá Bazsi és Petra között. Kíváncsiak voltunk, hogy mit jelentett számukra a csók és lesz-e folytatása.

Petra:

A Felelsz vagy mersz játékban elcsattant egy szájra puszi Bazsival. Milyen volt?
Igazából semmilyen érzésem nincs vele kapcsolatban, ez csak egy játék volt, amit szerettem volna végigjátszani úgy, ahogy kell. Én általában bevállalósabb vagyok az ilyen játékokban, így az, hogy szájra puszit adtunk egymásnak, semmit nem jelent.

Az ilyen játékokban te mindig bevállalósabb, bátrabb voltál vagy sem?
Igen, mindig bevállalósabb voltam.

Mi a véleményed Bazsiról?
Látom rajta, hogy tetszem neki, ezt jelen ponton nem tudom viszonozni, mert Alexre fókuszálok. De ha esetleg Alexszel valamiért megromlana a kapcsolatunk, vagy kikerülne a játékból, akkor B opcióként szóba jöhet Balázs és nyitnék felé, hogy a versenyben maradjak és ne essek ki.

Szerinted mit szól majd Alex, ha tudomást szerez a pusziról?
Az hogy Alex mit fog szólni, nem tudom. Szerintem nem fogja szóvá tenni, hiszen tudja, ez egy játék, érteni fogja, miért csináltam.

Money or Love Bazsi és Petra

Fotó: SuperTV2

Bazsi:

A Felelsz vagy mersz játékban elcsattant egy szájra puszi Petrával. Milyen volt?
Ez csak egy játék, nem kell sokat belegondolni. Teljesíteni akartam a feladatot, ehhez ő is így állt hozzá. Szerintem nem akkora szenzáció a mai világban egy szájra puszi, de jó kis frappáns játék volt és örülök, hogy ő is így állt hozzá.

Az ilyen játékokban te mindig bevállalósabb, bátrabb voltál vagy sem?
Én általában az ilyen játékokban azt a szerepet vettem fel, hogy a társaság bohóca vagyok és mindent megcsinálok. Nem véletlenül ittam meg azt a koktélt is, az is elég meredek volt.

Mi a véleményed Petráról?
Kellemesen csalódtam benne, nem gondoltam, hogy egy ennyire életvidám, „minden hülyeségben benne vagyok” típusú csaj. Ez nagyon sokat dob rajta. Egy nagyon szép lány, de ez a személyiség nekem még szimpatikusabbá tette. Örülök, hogy a játék által egy kicsit jobban megismerhettem.

Szerinted mit szól majd Alex, ha tudomást szerez a pusziról?
Alex nyilván ki fog borulni, mert nagyon nem szimpatizál velem. Éppen ezért rossz érzés lehet, hogy pont azzal az emberrel történt meg Petrával, akit ő nem kedvel. De őszintén szólva én ezt nem bánom.

Ki az a lány, akivel szívesen kerülnél ilyen szituba, mint Petrával a játék során?
Nehéz ilyet megmondani, talán hozzám Szandi áll hozzám a legközelebb. Ha vele később ilyen szituációba kerülnék, azt lehet nem bánnám.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top