nlc.hu
Sztárok

Ő Money or Love Petra

Money or Love: Petra már az első este meg akar csókolni valakit

Nem köntörfalazott a párkereső lány: 90 százalék esélyt lát a csókra már az első esti buliban.

Szeptember 4-én indul a TV2 vadonatúj, látványos napi dating show-ja, a Money or Love – Fogadj a szerelemre! A lányok és a fiúk exkluzív környezetben próbálják megtalálni az igazit. A Karib-térségben zajló kaland helyszínére elsőként 5 lány és 5 fiú költözik be. Többek között Petra is, aki a bemutatkozó videójában elárulta, hogy már az első este meg akar csókolni valakit.

Money or Love Petra,

Money or Love Petra nem fogja sokáig halogatni a csókolózást – Forrás: TV2 / Money or Love – videó

Nagyon várom a többieket, kíváncsi vagyok mindenkire, főleg a fiúkra. Tuti, hogy lesz bent olyan, aki nagyon tetszeni fog. Ha tényleg nagyon fog bent tetszeni egy fiú, akkor lehet, hogy már első este, a buliban megtörténik nálam az első csók. De lehet, hogy más lányokkal is simán meg fog történni. Velem, úgy érzem, hogy 90 százalék az esély rá” – jelentette ki.

Petra szerint nőuralom lesz bent, a fiúk el lesznek nyomva. “Van bennem vezéregyéniség, de vannak olyan napjaim, amikor ingadozó vagyok, szóval lesznek olyan napjaim, amikor kicsit magam alatt leszek, de azért próbálok mindig a topon lenni” – árulta el.

Elmondása szerint főleg az érzelmeire, a szívére fog hallgatni elsőként, de már most biztos abban, hogy taktikázni is fog. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top