nlc.hu
Sztárok

Sophia Khan produkciója az X-Faktorban

Elvarázsolta a mentorokat a Németországból érkező Sophia

A 15 éves versenyző előadása maximálisan meggyőzte az X-Faktor zsűrijét.

Az X-Faktor második Válogatóján mutatkozott be Sophia Khan is, aki produkciójával lenyűgözte a mentorokat. A 15 éves versenyző Németországban él magyar édesanyjával (ezért is tud magyarul) és nagy álma, hogy híres énekesnő legyen.

Sophia Khan

Gáspár Laci szerint Sophia az egyik legjobb lehet az idei X-Faktorban – Fotó: Sajtóklub

Imádok énekelni. Mindig a legnagyobb álmom volt, hogy híres énekes legyek, meg mindenhol énekelni, hogy sok ember láthassa, meg megható legyen. Ezért vagyok most itt” – árulta el magáról Sophia. Mint mondja, a nagymamája tanácsolta neki, hogy induljon. “Gondoltam, ez egy jó lehetőség, és kipróbálom” – tette hozzá a fiatal versenyző, aki egy Adele-dallal készült a mentoroknak. 

Sophia előadása maximálisan meggyőzte mind a négy mentort, akik nem győztek áradozni a 15 éves lány produkciójától.

A zsűritársaival balhézó Herceg Erika szerint a fiatal versenyző hangszíne teljesen elvarázsolja az embereket, ByeAlexről pedig kiderült, hogy már régóta erre a pillanatra várt: “Mindig is szerettem volna, hogy igazi popsztár lányok lennének itt az X-Faktorban, és te ilyen vagy.”

Gáspár Laci is csak dicsérni tudta Sophiát: “Szép a hangod, jól is bánsz vele. (…) Nagyon örülök annak, hogy itt vagy. Szerintem az egyik legjobb lehetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top